El Barça no falla a Lugo

Els blaugranes, que segueixen líders, van resoldre el partit al tercer quart

Adam Hanga intenta tapar un llançament de Johan Jerker.

Adam Hanga intenta tapar un llançament de Johan Jerker.EFE

El Barça va vèncer per 75-92 el Breogán en un partit en el que va fer valer la jerarquia de líder de la Lliga ACB. L’equip blaugrana va trencar el partit en l’arrancada del tercer quart.

Els homes de Pesic no acaben de transmetre bones sensacions i els locals es van distanciar d’un Barça que va sostenir Singleton (21-15). L’alt nivell mostrat pels jugadors de la segona unitat del Barça va començar a desnivellar el partit. El lideratge i la direcció de McCallum va mantenir a la superfície els locals, ja que els seus punts van permetre arribar al descans amb el matx encara obert (38-46). Els balls de Tomic a la pintura i els recursos anotadors de Singleton van trencar el xoc després de la represa.

Una safata fàcil de Heurtel després d’una pèrdua de l’equip gallec va posar els visitants 14 punts a dalt (42-56) i va obligar Tito Díaz a sol·licitar temps mort.

No va ser suficient per canviar el rumb d’un partit que el Barça va encarrilar amb rapidesa a l’aconseguir disparar l’avantatge a més de 20 punts quan encara restaven 4 minuts del tercer parcial per jugar-se (42-63). Amb 50-71 es va arribar a un últim quart amb poc per disputar-se i en el qual hi va haver minuts per a jugadors menys habituals. Els esforços del Breogán per maquillar el resultat van donar certs rèdits malgrat les constants i sonores esbroncades de Pesic als jugadors, que van acabar imposant-se per 75-92.