FUTBOL FASE D?ASCENS A SEGONA CATALANA

El Bellpuig aconsegueix l'ascens

Els de l’Urgell, que van jugar pràcticament tota la segona meitat amb deu, van superar l’Alguaire en el partit de tornada || Un penal convertit per Moulal va acabar decidint l’eliminatòria

Els jugadors del Bellpuig celebrant l’ascens.

Els jugadors del Bellpuig celebrant l’ascens.SEGRE TÀRREGA

El Bellpuig va aconseguir ahir l’ascens a Segona Catalana davant del seu públic al superar per la mínima l’Alguaire en el partit de tornada de l’eliminatòria (1-0). El matx d’anada al camp dels del Segrià havia acabat en taules (0-0).

El xoc va començar amb la prudència imperant en els dos equips. El joc es mantenia igualat i cap dels equips es decidia a anar a buscar el partit. Amb el pas dels minuts, tanmateix, l’Alguaire es va anar apropiant del ritme del joc, encara que les ocasions de gol continuaven sense arribar en els dos bàndols. A falta de deu minuts per a la conclusió de la primera meitat, el Bellpuig va estirar línies i amb això van arribar les primeres jugades de perill del matx. Malgrat tot, al tall del descans, el marcador seguia en empat a zero.

La segona part del duel va començar amb tot per decidir-se. El partit es va animar en el minut 55 amb l’expulsió del jugador del Bellpuig Ionut Lefter, que va veure la targeta roja directa per una entrada a deshora a un rival.

Veient-se amb un jugador de més, l’Alguaire es va llançar llavors a buscar el gol, encara que la defensa del Bellpuig es va mantenir molt sòlida, de manera que els del Segrià, a pesar del seu domini, tampoc aconseguien posar en excessius problemes el porter local Jon Abendaño.

La frustració en els jugadors de l’Alguaire es va accentuar en el minut 78, quan el local Oussama Moulal va aconseguir l’únic gol del partit, una diana que va acabar valent un ascens. El del Bellpuig va col·locar l’1-0 en el marcador al convertir un penal, en pràcticament l’únic xut del seu equip després del descans.