Roja a Messi en el bronze d'Argentina

Una baralla amb Medel acaba amb tots dos expulsats || No obstant, l’albiceleste s’imposa i acaba tercera

L’àrbitre expulsa Messi i Medel, ahir durant el partit.

L’àrbitre expulsa Messi i Medel, ahir durant el partit.EFE

La selecció argentina va finalitzar al tercer lloc la Copa Amèrica al derrotar Xile per 2-1, en un partit marcat per l’expulsió en els minuts finals del primer temps del capità albiceleste Leo Messi i el xilè Gary Medel.

Sergio Agüero va avançar Argentina en el minut 12, després d’aprofitar el servei ràpid d’una falta de Messi. Deu minuts després, Paulo Dybala es va estrenar com a golejador en una Copa Amèrica i Argentina es va encaminar al triomf (2-0), però l’expulsió de Messi i Medel, per començar una baralla en una pilota rebutjada a la banda pel xilè, al minut 37, va portar la polèmica al descans. És la segona expulsió en la carrera de Messi i es perdrà almenys dos partits oficials amb la selecció.

Mirotic torna a la Lliga ACB, on ja va jugar amb el Reial Madrid (2008-14), al cap de cinc anys a l’NBA

L’encontre va quedar marcat per la doble expulsió, no va aixecar el vol després de l’interval i, malgrat que Xile va retallar la diferència amb un gol d’Arturo Vidal de penal, no va tenir gaires més ocasions per portar a la pròrroga el partit i Argentina va aconseguir un premi menor.

Avui es disputa la final del torneig de la Copa entre Brasil i Perú, a les 22.00 a Maracaná. En la fase de grups ja es van enfrontar, amb victòria de Brasil per 0-5.