SEGRE

PATINATGE WORLD ROLLER GAMES

Espanya, campiona del món

La selecció femenina d’hoquei encadena el tercer títol al derrotar Argentina a la final per 8-5 i Portugal guanya l’or masculí || 140.000 espectadors han seguit la competició

Espanya, campiona del món

Espanya, campiona del mónEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins es va proclamar campiona del món per setena vegada al vèncer ahir, al partit disputat al Palau Blaugrana en el marc dels World Roller Games, Argentina (5-8).

Les de Ricardo Ares, que fa dos anys també es van imposar a la final a les argentines, continuen incrementant la llegenda de l’hoquei femení espanyol amb el setè títol mundial, el tercer consecutiu. D’aquesta manera, s’assenten al cap de l’esport a nivell mundial i augmenten l’avantatge respecte, precisament, l’Argentina, amb cinc entorxats. El seu domini planetari s’uneix a la clara superioritat a nivell continental, en què han guanyat les últimes cinc edicions de l’Europeu i acumulen sis títols.

En la categoria masculina, el títol Mundial va ser per a Portugal, que es va imposar a la final a Argentina per penals (1-2), mentre que Espanya es penjava el bronze després de derrotar França per 5-0. En la selecció francesa hi havia l’exjugador del Lleida Llista Bruno Di Benedetto.

D’altra banda, els clubs CP L’Aldea i CPA Gondomar es van proclamar campió i subcampió del Món en Grups Xou, en la categoria de Grups Petits. El bronze va ser per a l’italià Roma Roller Team.

Quant a hoquei en línia, els Estats Units es van emportar l’or tant en la categoria masculina com en la femenina. Espanya va ser bronze en dones al superar per 4-3 Itàlia a la pròrroga.

Després d’onze dies d’activitat, els World Roller Games van finalitzar amb l’assistència d’un total de 140.000 espectadors, segons va informar l’organització.

La cerimònia de cloenda va posar punt final a una competició, que per medalles, ha guanyat Colòmbia, amb 21 d’or, 16 de plata i 6 de bronze. Espanya acaba cinquena amb 31.

Espanya, campiona del món

Espanya, campiona del mónEFE

tracking