L’EFAC passa a la final golejant

La superioritat física dels d’Almacelles va ser clau en la victòria || L’Artesa de Segre es va marcar un gol en pròpia porta que va minar la moral dels seus jugadors en un partit igualat

Un jugador de l’Artesa corre amb la pilota en una acció del partit d’ahir.

Un jugador de l’Artesa corre amb la pilota en una acció del partit d’ahir.SÍLVIA CARDONA

L’EFAC va aconseguir el pas a la final de la Copa Lleida al vèncer un clar 1-3 un Artesa de Segre que no va desistir en el seu afany de buscar l’empat, encara que sense sort de cara a barraca.

La primera meitat va tenir un Artesa de Segre molt competitiu, que no va posar les coses fàcils a un EFAC de categoria superior. Els visitants ho van intentar durant la primera mitjana hora de matx, però no va ser fins al minut 31 quan Òscar Imaz va aconseguir avançar el seu equip en el marcador (0-1). Malgrat el primer gol de l’EFAC, l’Artesa de Segre no es va ensorrar i va continuar arribant a l’àrea rival amb ocasions de perill. Tan sols set minuts després del 0-1, una d’internada a l’àrea de l’Artesa va provocar un penal que Sala es va encarregar de transformar per posar l’empat a un gol abans del descans. Amb l’1-1, els dos equips van abaixar el ritme en el joc ofensiu amb l’objectiu de reservar forces per a la segona part. Malgrat això, el pas dels minuts va anar fent efecte en un Artesa de Segre que anava mostrant les seues carències físiques davant d’un EFAC molt més entrenat.

La final de la Copa Lleida, entre el Borges i l’EFAC, es disputarà a Mollerussa el cap de setmana vinent

Finalment es va arribar al descans amb l’1-1 en el marcador i la sensació que els jugadors visitants mantindrien el nivell físic molt per sobre de l’Artesa de Segre a la segona meitat del partit.

Després del descans, el partit va començar amb el mateix guió que a la primera meitat. Però l’EFAC va tardar poc a prendre les regnes i començar a generar ocasions. Malgrat el vendaval ofensiu, l’Artesa va saber defensar-se molt bé durant la primera mitja hora de joc fins que un xut de l’EFAC va rebotar en un defensor i va acabar en un gol en pròpia porta que va enfonsar els locals (1-2). Poc després va arribar el tercer gol visitant (1-3), que donava el pas a la final per a un EFAC que s’enfrontarà al Borges.