SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida dóna fitxa a Álex Felip

El club descarta fitxar l’últim dia del mercat i opta per repescar el castellonenc, que havia estat inclòs a la llista de descartats || Molo va preferir el centrecampista que portar-ne un de nou

Molo, en un gest de ràbia durant el partit de diumenge passat contra la Nucia.

Molo, en un gest de ràbia durant el partit de diumenge passat contra la Nucia.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’últim dia del mercat de fitxatges va ser intens a les oficines del Camp d’Esports, amb reunions des de primera hora entre el president, Albert Esteve; el director esportiu, Jordi Esteve, i l’entrenador, Manuel Jesús Casas Molo. Finalment, el club va descartar fer més fitxatges i, per decisió del tècnic, va optar per repescar el centrecampista Álex Felip, que serà qui completi la relació de 16 fitxes de jugadors de més de 23 anys que permet la reglamentació.

El Lleida tenia sobre la taula diverses opcions de fitxatge encara que finalment Molo va preferir recuperar un jugador amb qui ha estat entrenant-se aquestes setmanes, que apostar per l’arribada d’un altre de nou i evitar així el lògic període d’adaptació que requereix un nouvingut. Álex Felip va arribar al club al mercat d’hivern i tenia contracte per a aquesta temporada, encara que fa diverses setmanes va ser inclòs per Molo a la llista de descartats, juntament amb Noel i Albert Dalmau, també amb contracte en vigor. El lleidatà se n’ha anat cedit al Llagostera mentre que Dalmau negocia la seua rescissió.

Amb Felip el club tanca la relació de jugadors de més de 23 anys que li permet la reglamentació

El Lleida, que ha començat la Lliga amb una victòria al camp del València Mestalla (1-2) i una derrota al Camp d’Esports aquest diumenge passat davant de la Nucia (0-2), tenia clar que volia aprofitar les últimes hores en què el mercat de fitxatges estava obert per reforçar-se. Al final, ha preferit una solució que ja tenia a casa.

Amb aquesta decisió, la relació de 16 jugadors majors de 23 anys del Lleida la integren Pau Torres, César Soriano, Joan Oriol, Marc Trilles, Marc Martínez, Xemi, Cano, Adri León, Simic, Eder, Raúl, José Ruiz, Abel Molinero, Luso, Liberto i Álex Felip.

Per tant, són finalment nou les cares noves del Lleida per a aquesta temporada. L’últim fitxatge va ser la setmana passada, Luso Delgado, que s’unia als vuit fitxatges que el van precedir: Adri León, Matej Simic, Enric Bernat, Eder, Raúl González, Liberto, José Ruiz i Abel Molinero.

De l’any passat continuen Pau Torres, Víctor Vidal, César Soriano, Joan Oriol, Trilles, Marc Martínez, Xemi, Alpha, Sebi, Álex Felip i Fernando Cano, encara que en el seu cas la temporada passada va jugar cedit pel Mallorca, mentre que aquesta va ser fitxat pel Lleida.

D’altra banda, la derrota de diumenge contra la Nucia trenca una bona ratxa d’inicis de lliga al Camp d’Esports, ja que feia vuit anys que el Lleida no perdia el primer partit de Lliga a casa. El precedent cal buscar-lo a la temporada 2011-12, quan el Lleida Esportiu, en el seu debut, va caure davant del Reus per 1-3.

tracking