FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

Golejada d'escàndol del Barça sobre el Tacón

Malena Ortiz intenta controlar la pilota davant d’Alèxia Putellas.

Malena Ortiz intenta controlar la pilota davant d’Alèxia Putellas.EFE/ALBERTO ESTÉVEZ

Amb una supèrbia Caroline Graham Hansen i un triplet de Jennifer Hermoso en 42 minuts, el Barça va batre ahir el Tacón, que la temporada vinent es convertirà en el Reial Madrid femení i al qual va batre per un contundent 9-1 a l’estrena de les blaugrana al nou estadi Johan Cruyff. Amb el toc d’Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas, el desbordament de la noruega Graham Hansen per la dreta, la intel·ligència de Mariona Caldentey i la velocitat d’Asisat Oshoala en va tenir prou l’equip del lleidatà Lluís Cortés per resoldre el partit ja a la primera part, en el qual les locals van tenir fins a deu ocasions de gol. La primera meitat va acabar amb un contundent 4-0 i Jessica Martínez va marcar per a les madrilenyes a l’arrancada de la segona. Tanmateix, les blaugrana van acabar firmant una gran golejada.