Primer triomf de la temporada

El Mollerussa, en foto d’arxiu, va aconseguir la primera victòria.

El Mollerussa, en foto d’arxiu, va aconseguir la primera victòria.SEGRE

El Mollerussa va sumar ahir davant del Can Vidalet la primera victòria de la temporada (1-0) en un encontre que es va decidir ja al primer quart d’hora de joc amb un gol de Jofre Graells que no va poder ser contestat pels d’Esplugues de Llobregat. Va ser un duel amb dos fases diferenciades, amb una primera meitat de domini del Mollerussa i una segona amb el Can Vidalet al comandament del matx. Tot i així, la defensa dels del Pla d’Urgell va evitar que la victòria se’ls escapés en un partit poc vistós de cara a l’espectador.

El Mollerussa va sortir a la gespa molt seriós i a la primera ocasió que va tenir, al minut 12, es va col·locar al davant en el marcador. Marc Soldevila va protagonitzar una jugada personal que el va deixar sol davant del porter visitant Oliver Sánchez, que va rebutjar la pilota directa als peus de Jofre Graells, que no va perdonar i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

El gol del Mollerussa va animar encara més els del Pla d’Urgell, que van tornar a intentar-ho poc després a través de Roger Canadell, que ho va intentar des de lluny amb un tret des de la frontal ben rebutjat pel porter visitant, i d’Aleu, que ho va intentar des de dins de l’àrea en una ocasió també frustrada pel porter espluguí.

Després del descans, Mollerussa i Can Vidalet es van intercanviar els papers. Els barcelonins van prendre aleshores el comandament del matx i el monopoli de les ocasions. La més clara, un xut potent de Gabriel León al minut 62 de joc que va refusar Balagué amb solvència. Tot i així, el Mollerussa va saber patir per aguantar l’1-0 al marcador i deixar els tres punts a casa.