Natàlia dóna 3 punts més a l'AEM

La davantera lleidatana marca dos gols que tomben l’Sporting de Gijón || Subies i la golejadora van acabar amb molèsties, encara que la seua presència per al pròxim partit no perilla

La golejadora de l’AEM, Natàlia Fernández, celebra un dels gols amb Patri.

La golejadora de l’AEM, Natàlia Fernández, celebra un dels gols amb Patri.ÁREA 11

L’AEM va encadenar ahir la segona victòria al superar l’Sporting de Gijón per 0-2. Les lleidatanes s’estableixen d’aquesta forma a la part mitjana de la taula, a la setena posició, amb nou punts, els mateixos que el Seagull, que és cinquè. Les de Roger Lamesa van sortir com un llamp i als tres minuts ja havien disposat de dos ocasions de gol claríssimes, les dos de Natàlia, un malson ahir per a la defensa asturiana. La primera va ser un robatori a l’eix de la defensa que va acabar amb un xut lleugerament desviat de la davantera de l’AEM i la segona va ser una altra jugada personal de Natàlia a dins de l’àrea, que va acabar amb una doble rematada de Cuadras, frustrada entre la portera local i el pal. A partir d’aleshores, el joc es va refredar i es va concentrar al centre del camp. Les úniques ocasions fins al descans van ser un córner de les asturianes al minut 23 i una rematada de Cuadras, que va sortir desviada per poc. Després del pas per vestidors, Lamesa va donar entrada a Inés i Barreira per reforçar el centre del camp i els canvis van fer efecte. L’AEM va recuperar consistència i va començar a atansar-se amb perill a la porteria local. Així doncs, el primer gol no va tardar a arribar i ho va fer de les botes de Natàlia, que va anotar amb una centrada xut que va sorprendre la portera Paola al minut 56. L’avantatge a l’electrònic va donar a l’AEM la calma necessària per continuar dominant i al minut 75 va aconseguir el 0-2 per mitjà d’una altra espectacular jugada individual de Natàlia que, després d’esquivar les dos centrals rivals, va superar la portera asturiana amb una vaselina que va acabar de sentenciar el duel. L’única nota negativa del matx van ser les lesions de Natàlia i Subies, tot i que cap sembla que hagi d’impedir-los jugar el cap de setmana que ve contra del Parquesol.