ATLETISME CARRERES POPULARS

Puyuelo i Carulla s'imposen a la Cursa del Sant Crist

La cita de Balaguer va arribar a la 39 edició amb prop de 300 participants

Els participants de la Cursa del Sant Crist en el moment de la sortida de la prova.SEGRE

Víctor Puyuelo i Rosamari Carulla es van imposar ahir a la 39a edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer, que va reunir prop de 300 participants en les dos propostes, puntuables per a la Lliga Ponent. A la prova de cinc quilòmetres, els guanyadors van ser Raúl Barrios i Antonia Argilés. A més, també hi va haver una caminada. En la distància llarga, de 10 quilòmetres, Puyuelo (CA Oroel Jaca) es va imposar en categoria masculina amb un temps de 33.34, al davant de Xavi García (FACVAC/Ronhill Team), segon amb 34.04, i de Bernat Barnés (Pedala.cat), tercer amb 34.41.

En dones, la gran dominadora de les últimes proves, Carulla (Logiesport La Guineu), es va imposar amb un temps de 39.59, seguida per Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 44.21, i Montse Magallón, amb 48.18.

Pel que respecta a la prova de cinc quilòmetres, el guanyador masculí va ser Raúl Barrios (Run Gim43), amb una marca de 17.30, seguit per dos representants del Xafatolls: Josep Ramón Sanahuja, segon amb 18.04; i Genís Alías, tercer amb 18.10.

En dones, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) es va emportar el triomf amb un registre de 22.45, davant de dos corredores de l’equip Esports Truga: Laura Pallejà, amb un temps de 23.32; i Cecília Coromina, que va completar el recorregut amb 23.53.

La pròxima cita de la Lliga Ponent arriba diumenge que ve i serà una de les proves més esperades de la temporada, la Mitja Marató de Lleida, que també oferirà una carrera de cinc quilòmetres. La prova també serà puntuable per al circuit Mitges de Ponent.