EL MILLOREL PITJOR

El Força Lleida perd a la pista del Peñas Osca i encaixa la cinquena derrota consecutiva

El Força Lleida perd a la pista del Peñas Osca i encaixa la cinquena derrota consecutiva || Primer quart de malson i impressió de no poder competir contra cap rival

Santa Ana va perdre ahir la batalla amb Ray Carter.

Santa Ana va perdre ahir la batalla amb Ray Carter.DIARIO DEL ALTOARAGÓN

Cinquena derrota seguida de l’ICG Força Lleida, que ahir va perdre a la pista de l’Osca per un contundent 97-73. La imatge de l’equip de Jorge Serna va tornar a ser negativa, d’un conjunt que no és capaç de competir en aquests moments contra cap rival de la LEB Or. A més, va quedar clar que Carey està fora de l’equip, ja que no va disputar ni un segon, encara que sí que ho va fer el del planter Xavier Mata.

Ritme altíssim per iniciar el partit, sense tot just defenses i els dos equips còmodes en l’apartat ofensiu. Dos triples de Santa Ana i Sans donaven certa facilitat, però darrere s’estava patint massa. Més ben dit, no es treballava bé. Serna va moure la banqueta, però a partir del 12-12 l’equip es va descompondre del tot. El Força Lleida va encaixar primer un parcial de 7-0, que va frenar Feliu des de la línia de tirs lliures. Però l’Osca va colpejar amb dos triples seguits de Dedovic i Cárdenas per al 24-14. Temps de Serna a falta de 2:35 per al final del primer quart. En un vist i no vist, el Força Lleida s’havia esborrat de la lluita. Les males notícies es van acumular amb la segona personal de Stutz i l’Osca va seguir al seu aire. Va anar ampliant la renda, amb Vucetic en actitud estel·lar. El serbi va ser l’encarregat de tancar el primer quart des de la línia de tirs lliures (34-17). Els locals doblaven en el marcador els lleidatans, que no feien l’efecte d’estar capacitats per competir contra ningú.

El bahamià està fora de l’equip, ja que ahir no va disputar ni un segon, encara que sí Xavier Mata

Triple de Dedovic per obrir el segon acte i el bosnià que s’encarregava de posar els seus 22 punts davant (41-19). Serna va tornar a demanar temps perquè la cosa començava a ser escandalosa. Sortida del temps i triple de Tamayo. El Força Lleida tocava fons amb el 44-19. Els 25 punts de desavantatge van semblar fer reaccionar els lleidatans, que amb un triple de Feliu i dos bones accions de Sans i Martí firmaven un parcial de 0-7. El de Belianes tancava els millors minuts del Lleida amb un triple i el 44-29, mentre Stutz lamentava la seua tercera personal, molt discutida. L’Osca es va veure obligat a demanar temps a falta de 2:49 per al descans i es va recompondre. Vucetic va exercir de líder i els aragonesos van aconseguir frenar un Lleida que va enfilar el camí dels vestidors amb 16 punts a sota (52-36).

Pressió alta dels lleidatans a l’iniciar-se el tercer quart, però sense resultats. L’Osca trobava la manera de castigar una vegada i una altra la cistella rival i Serna no va tardar gaire a demanar un nou temps, amb el 61-40 i 6:46 per al final del quart. El Força Lleida no feia la sensació de poder remuntar la situació. Parcial de 0-6 liderat per Martí, que va trencar Dedovic amb el seu enèsim triple. El Peñas no va tardar a tornar a agafar els 20 punts d’avantatge. A més, el millor dels lleidatans, Marc Martí, se n’havia d’anar a la banqueta al cometre la quarta personal, una falta en atac que només van veure els col·legiats. Els de Serna s’havien d’encomanar a l’èpica en els últims deu minuts, ja que remuntar 18 punts (70-52) era altament improbable, vist el que s’havia vist fins a aquell moment.

Intercanvi de triples per obrir l’últim acte i temps de Serna quan no havien passat ni dos minuts (78-57). I el tècnic es va tornar a quedar sense temps a falta de 6:04 per al final. El marcador era de 84-61 i la impressió és que el missatge era que almenys morissin sobre la pista amb el cap ben alt, no donant aquesta imatge d’equip totalment abatut. Ho van intentar, però es veien sempre superats i frustrats per un Osca que ahir va estar especialment encertat. A falta de tres minuts per al final, el marcador reflectia un ampli 89-69 i només quedava veure quina seria la diferència final en la victòria dels locals. Finalment va ser de 24 punts (97-73), una dura derrota de l’equip que dirigeix Jorge Serna, que n’encadena cinc de forma consecutiva i que comença a mirar cap a baix al cap de poc de començar la temporada. El Força Lleida necessita molt per poder reconduir la situació en la qual es troba.