BÀSQUET LEB PLATA

Segon triomf consecutiu

El Pardinyes suma cinc victòries i és novè || Reacciona a l’últim quart després d’un mal tercer parcial

Wendell Davis intenta un llançament davant de la defensa d’un jugador del Villarrobledo.AMADO FORROLLA

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sumar ahir la cinquena victòria de la temporada al derrotar al Barris Nord el Villarobledo per 82-77. Amb aquesta victòria, la segona consecutiva, el Pardinyes es col·loca a la novena plaça i torna a entrar en la lluita per la vuitena posició. Els de Gerard Encuentra van sortir molt centrats des de l’inici, i van aconseguir mantenir la igualtat en el marcador durant els primers compassos del partit. Michael Hundley liderava el joc interior dels lleidatans que van aconseguir un mínim avantatge a l’electrònic. A l’últim minut, tanmateix, els visitants es van apuntar un parcial de 0-4 per tancar el primer acte al davant (17-22).

Al segon quart els de Gerard Encuentra van apujar la intensitat defensiva, cosa que els va permetre córrer al contraatac. L’encert va acompanyar també el Pardinyes, que va tornar a igualar l’electrònic (28-28) quan faltaven quatre minuts per al descans. Els minuts que van seguir van ser d’intercanvi de cistelles, la qual cosa va provocar que el marcador acabés en taules (44-44) al finalitzar el període.

El nord-americà va liderar el Pardinyes amb 23 punts, 8 rebots, 7 assistències i un 33 de valoració

Després del pas pels vestidor el Pardinyes va sortir millor. En quatre minuts els de Gerard Encuentra ja disposaven d’una renda de 9 punts (56-47) i semblava que prenien el camí de la victòria. Malgrat tot, el Villarrobledo no va abaixar els braços i, liderat per Hailey i Faniel (23 punts cada un), va tornar la igualtat al lluminós.

Els últims minuts del tercer quart van ser erràtics per part dels dos equips. Els errors en la passada i en la finalització es van convertir en la tònica dominant, per la qual cosa el ritme anotador va baixar en picat i la igualtat es va mantenir. A falta dels deu minuts definitius, doncs, el marcador seguia igualat al màxim (60-60).

A l’últim parcial va tornar el Pardinyes de les dos cares. Durant els primers minuts, els lleidatans es van desconnectar del duel, cosa que el Villarrobledo va aprofitar per escapar-se en el marcador (70-77, a falta de 3 minuts per disputar-se).

Els d’Encuentra, tanmateix, lluny de rendir-se, es van posar el mono de treballar i liderats per Wendell Davis (23 punts, 8 rebots, 7 assistències i un 33 de valoració) van capgirar la situació. Amb un parcial de 12-0 el Pardinyes tornava a agafar la iniciativa en el marcador, aquesta vegada de forma definitiva per adjudicar-se la cinquena victòria.