SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“El clàssic es jugarà, no es tornarà a ajornar”

Ho va dir ahir Bartomeu, que va demanar “esportivitat” i que “sigui una festa”

Griezmann i Leo Messi, ahir conversant durant l’entrenament matinal.

Griezmann i Leo Messi, ahir conversant durant l’entrenament matinal.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va assegurar ahir que el clàssic entre el conjunt blaugrana i el Reial Madrid “es jugarà” el proper 18 de desembre al Camp Nou tal com estava previst “i no es tornarà a ajornar”, va advertir. Bartomeu, que va assistir ahir al tradicional dinar de Nadal amb la premsa, va insistir a donar caràcter de normalitat al partit en el qual probablement els dos equips es juguin el liderat. “És responsabilitat de tots nosaltres que el clàssic es jugui. Sabem que vivim un moment polític i social complex, però estic convençut que es pot jugar un partit de futbol i fer també reivindicacions cíviques i pacífiques”, va afirmar.

En aquest sentit, al màxim dirigent blaugrana no sembla preocupar-lo la crida que ha fet Tsunami Democràtic a l’independentisme perquè acudeixi el dia del clàssic al Camp Nou per participar en un acte de protesta per la sentència del procés. “El nostre estadi ha estat històricament un espai de lliure expressió. Els animo a venir al Camp Nou, que vinguin en família, amb amics, com sempre. I que guanyi l’esportivitat i sigui una festa”, va concloure el president del Barça.

El jugador brasiler considera que el club li ha de pagar aquesta suma com a “liquidació”

Bartomeu també va recordar les sis Pilotes d’Or de Messi i va reconèixer que “n’hauria de portar més. Estic segur que acabarà guanyant-ne més. Leo continua lluitant i treballant perquè el club sigui millor i tingui més èxits. Messi va agafar el testimoni de Ronaldinho i des del 2004 no parem de guanyar i guanyar, portem més títols que cap altre club”.

El preu del viatge és de 15 euros i es poden adquirir a la seu de l’ANC, situada al carrer Acadèmia.

tracking