El Pardinyes cau davant del Menorca

Amb les baixes de Dieng i Domingo

Una jugada del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Menorca.

Una jugada del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Menorca.CB PARDINYES

El Pardinyes no va poder seguir amb la bona ratxa prèvia a l’aturada nadalenca i va encaixar a Menorca (78-66) la desena derrota de la temporada. Els lleidatans, que havien guanyat tres dels últims quatre partits, es van veure llastats per les baixes en el joc interior de Lamine Dieng i Pol Domingo. També va debutar Ander Undiain, que va anotar 6 punts.

El Menorca va marcar la pauta del duel des de l’inici anotant la primera cistella des de més enllà del 6,75. Malgrat tot, el Pardinyes va respondre i el quart es va convertir en un concurs de triples. El marcador s’anava alternant, amb els de Gerard Encuentra aconseguint avançar-se per última vegada a falta de 4 minuts (9-10). Tot i així, al final del parcial era el Menorca el que anava davant (21-18). Al segon quart el Pardinyes es va encallar i el Menorca li va endossar un parcial d’11-0 que va col·locar-lo 32-18. Un 2+1 de Gasque va iniciar la reacció lleidatana, però el Menorca, controlant el joc interior, va aconseguir anar-se’n al descans amb un còmode avantatge de 10 punts (46-36).

La segona meitat va ser gairebé de tràmit. Els lleidatans intentaven atansar-se aprofitant els errors del rival. Amb tot, no podien retallar el desavantatge i a l’inici de l’últim quart el marcador era de 60-49. A l’últim període el guió va continuar sent el mateix i el Pardinyes va acabar abaixant els braços, de manera que el lluminós va acabar en 78-66. Després del matx, Gerard Encuentra, va agrair el “treball” dels jugadors. “Hem fet més coses bé que malament, però ens ha faltat mentalitat guanyadora”, va afegir l’entrenador del Pardinyes.