TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Borges guanya el Pontevedra amb solvència i puja al segon lloc

L’egipci Elsayed Ahmed, en un dels partits d’ahir.

L’Asisa Borges Vall va sumar ahir una victòria solvent però no exempta de sofriment contra el Pontevedra, per 4-0, que el situa provisionalment a la segona posició en solitari de la Superdivisió, a l’espera que avui l’Irun Leka Enea, amb el qual estava empatat, jugui el seu partit a la pista de l’Arteal, quart a la taula a un sol triomf dels irundarres.

El Borges va haver de patir per anotar-se els dos primers punts. L’egipci Elsayed Ahmed Lashin va haver de remuntar contra Guillermo Martínez, que li va guanyar el primer set per 2-11, si bé després l’africà li va donar la volta i es va adjudicar els tres restants amb parcials de 12-10, 11-5 i 16-14. Pitjor ho va passar Joan Masip, que va necessitar cinc sets per batre Martín Sebastián (11-8, 6-11, 11-9, 8-11 i 11-9). Amb el 2-0 al marcador, el quadre de les Garrigues va jugar més còmode i Marc Duran no va tenir cap problema per derrotar Pedro Fernández per 3-0, amb parcials d’11-8, 11-6 i 11-5. A l’últim matx, Ahmed també va necessitar cinc sets per desfer-se de Martín Sebastián, que va derrotar amb parcials de 5-11, 11-3, 8-11, 11-9 i 11-6. El pròxim partit dels lleidatans es disputarà el dissabte 18 de gener a la pista de l’Escala, que lluita per la permanència.