SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez no vol forçar i podria renunciar a les tres pròximes curses

Marc va penjar ahir una foto des de Cervera després de rebre l’alta.

Marc va penjar ahir una foto des de Cervera després de rebre l’alta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda Team) ha vist frenades les seues aspiracions de remuntada en el present Campionat del Món de MotoGP després de ser sotmès dilluns passat a una segona intervenció per col·locar-lo una nova placa de titani a l’húmer del braç de dret.

Davant d’aquest nou contratemps, el vuit vegades campió s’estaria plantejant canviar el seu full de ruta i no forçar el retorn, tal com va fer per intentar participar en el passat Gran Premi Red Bull d’Andalusia.

Segons El Periódico, Márquez podria renunciar als tres pròxims grans premis: el d’aquest cap de setmana a Brno i els dos següents, que es disputaran de forma consecutiva al Red Bull Ring austríac.

Per tant, el nou objectiu de Marc Márquez passaria per tornar a córrer ja totalment recuperat en el Gran Premi Lenovo de San Marino i de la Riviera de Rimini, que se celebrarà al Circuit Mundial de Misano Marco Simoncelli de l’11 al 13 de setembre.

El pilot de Cervera va rebre ahir l’alta mèdica després d’estar quaranta-vuit hores en observació a l’hospital per l’operació i va escriure en el seu compte de Twitter: “Caure està permès, aixecar-se és una obligació. Gràcies a tots pels missatges de suport!”

tracking