FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Girona i Elx buscaran l'ascens

Els de Francisco tornen a guanyar l'Almeria i jugaran dijous i diumenge per una plaça a Primera || Un gol de Nino elimina el Saragossa quan el partit s'encaminava cap a la pròrroga

Girona i Elx disputaran la final del play-off d’ascens a Primera a l’eliminar ahir Almeria i Saragossa, respectivament. El partit d’anada es disputarà dijous, mentre que diumenge es decidirà qui aconsegueix l’última plaça lliure a la Lliga.

El Girona es va guanyar un lloc a la final del play-off al vèncer (1-2) un Almeria impotent. Després de l’1-0 a Montilivi, el Girona va tornar a ser millor. L’Almeria no va tenir arguments per trobar la meta rival, amb un quadre gironí ben protegit, apostant pels contraatacs amb el resultat a favor. A més, el conjunt local no va estar fi en defensa, ni contundent, permetent molta segona jugada, com la del 0-1 als quatre minuts. En una jugada bona entre Darwin Núñez i Lazo va arribar l’1-1. Malgrat necessitar dos gols, l’Almeria no va tenir capacitat ni convicció, i el millor artiller de Segona, Stuani, es va encarregar de sentenciar a 5 minuts del final.

Per la seua part, l’Elx es va imposar ahir per la mínima al Saragossa (0-1) després del 0-0 de l’anada. Un gol de Nino quan el matx ja s’encaminava cap a la pròrroga va sentenciar els aragonesos, que es van quedar sense l’anhelat ascens a Primera. Malgrat la patacada, el Saragossa va intentar reaccionar i va tenir un penal a favor a falta de tres minuts per al final, però Javi Ros, de forma incomprensible, el va llançar a les mans del porter. Els il·licitans seran el rival del Girona a la final per l’ascens.

LaLiga critica la petició que baixi el Fuenlabrada

LaLiga va denunciar ahir que s’ocultin “de manera deliberada una sèrie de fets” i que “s’obvien dades” a l’expedient del jutge d’instrucció del cas Fuenlabrada, deixant clar que no està defensant el club sinó la competició i la seua “integritat”, mostrant-se crítica amb la petició de descens administratiu. “Algú assenyat creu que està subjecta a dret la petició de descens del CF Fuenlabrada?”, va assenyalar LaLiga en aquest sentit.

Els jugadors del Girona celebren un dels gols davant l’Almeria, que seguirà a Segona.LA LIGA