FUTBOL PRETEMPORADA

L'Atlètic Lleida, de Primera Catalana, goleja un disciplinat Pardinyes

L'Atlètic Lleida, de Primera Catalana, fa valer la seua superior categoria davant d'un disciplinat Pardinyes || Els de Mariani continuen engranant l'equip

L’argentí Nico Magno porta la pilota davant de la pressió d’un jugador del Pardinyes.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va fer valer la seua superior categoria per golejar el Pardinyes (5-0) en un partit molt intens, malgrat ser el segon de la pretemportada per als de Cappont. Sobretot a la primera part, en què un disciplinat i ben posicionat Pardinyes va aguantar bé el domini dels locals per arribar al descans amb mínim avantatge local (1-0).

El pes del matx va anar a càrrec de l’Atlètic Lleida des del primer minut i per això va disposar de diverses ocasions per obrir el marcador a càrrec de Chipi, Dani Pujol, Adrià, Ciru i Nico. A l’arribar a la mitja hora va aconseguir Chipi inaugurar el marcador. Fins al descans val a destacar una falta directa ben parada per Ferran (que juntament amb l’altre porter, Marc, va ser un dels destacats del Pardinyes), i dos rematades de cap de Joel i Juclà, en els minuts finals.

A la segona part, després de dos ocasions del Pardinyes, l’equip d’Isma Mariani va continuar amb el seu joc de control i domini i va tenir dos clares ocasions en botes d’Arturo i Alejandro, aquest de xilena, que van anar al pal i al travesser, respectivament.

La resistència del Pardinyes acabaria i arribarien els quatre gols restants de l’Atlètic Lleida fins a culminar el 5-0 final.En definitiva, un partit que va servir als locals per anar acoblant els jugadors nous i fer diferents proves tàctiques de cara a l’engranatge de l’equip. Per la seua part, el Pardinyes va donar una bona imatge en què va destacar la disciplina tàctica i l’entrega dels jugadors, tot i que lògicament va acusar la diferència de categoria respecte al rival.

El pròxim partit de pretemporada de l’Atlètic Lleida serà davant de l’Ascó (també de Primera Catalana) aquest dimecres dia 9 a les 20.45 al Ramon Farrús, sense públic.