SEGRE

FUTBOL CÀRRECS

Luis Rubiales, reelegit president de la Federació per als pròxims quatre anys

Rubiales, ahir després de ser ratificat president per l’assemblea.

Rubiales, ahir després de ser ratificat president per l’assemblea.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Rubiales va ser reelegit ahir com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per als propers quatre anys, el període 2020-2024, durant l’assemblea general de l’organisme, celebrada al Salón Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

En un acte celebrat sota les estrictes mesures de salut i seguretat que estableixen els protocols de prevenció del coronavirus, Rubiales, únic candidat proclamat per la comissió electoral el passat 4 de setembre, ha comptat amb 95 vots a favor, per 10 en blanc, dels 140 representants cridats a formar l’assemblea.

D’aquesta manera, Rubiales, exjugador de l’extingida UE Lleida, iniciarà el seu segon mandat, el primer complet, al capdavant de l’organisme federatiu.

Entre les mesures que pensa aplicar hi ha la creació del programa Impuls 23 d’ajuts als clubs de Segona B i Tercera, la creació de l’Àrea d’Integritat o l’impuls de la Supercopa fora d’Espanya, amb la disputa de la primera edició a Tànger (Marroc) i les següents a Jiddah (Aràbia Saudita). “Gairebé estic més nerviós que fa dos anys i mig. Dialogaré, però amb la fermesa de buscar el bé general, no d’uns poquets”, va assenyalar.

tracking