L'AEM goleja a domicili el Collerenc amb doblets d'Andrea i Pixu

L'AEM goleja a domicili el Collerenc amb doblets d'Andrea i Pixu || Les locals només inquieten les lleidatanes en els primers minuts i després del 0-1 les de Roger Lamesa van tenir el control de la pilota

Andrea Gómez deixa enrere la balear María Hernández i es disposa a rematar davant de la porteria del Collerenc.ÁREA 11

L’AEM va començar de forma immillorable la Lliga en la seua segona temporada a la Liga Reto Iberdrola. Les jugadores de Roger Lamesa van confirmar davant del Collerenc les bones sensacions que havien deixat durant la pretemporada i van golejar a domicili un conjunt balear que només va inquietar les lleidatanes en els primers minuts. L’1-4 permet a l’AEM encapçalar la classificació del Grup Nord B per més diferència de gols.

L’AEM, tal com s’esperava, va veure com en el primer quart d’hora les locals van apretar amb l’objectiu de marcar aviat i deixar enrere els nervis. L’equip lleidatà, potser precisament per aquests nervis de l’inici de la competició on ja estan els punts en joc, va sortir al terreny de joc amb prudència. El Collerenc va arribar a obligar l’AEM a fer-se enrere, encara que la primera ocasió de gol clara la va tenir Pixu, però es va avançar la pilota massa quan es disposava a encarar la portera rival i una defensa li va prendre la bimba.

Va ser un avís del que vindria poc després. En el minut 16 Andrea Gómez empalmava un cacau des de fora de l’àrea que no va aconseguir aturar la portera Laura Girol i la pilota es va colar a les xarxes del conjunt mallorquí. El gol va tenir un doble efecte. D’una banda, va donar ales a l’equip aemista, que definitivament va destapar tot el seu joc i va passar a dominar la pilota. D’altra banda, la portera del Collerenc, encara donant voltes a la jugada del 0-1, va tenir diverses accions en les quals va evidenciar una certa inseguretat.

L’AEM no va donar temps al Collerenc a reaccionar perquè sis minuts després del 0-1 Pixu culminava una bona combinació iniciada per Andrea, continuada amb una centrada de Cris i rematada per la capitana aemista per al 0-2.

L’AEM se sentia cada vegada més còmode. El doble pivot Barbi-Hisui, assajat durant la pretemporada per Roger Lamesa, va funcionar a la perfecció. La val·lisoletana disposava de la mobilitat que necessita per desplegar el seu joc i la japonesa s’encarregava de recuperar la posició en tasques defensives i distribuir la pilota amb encert. Amb el 0-2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, de nou Andrea ampliava el marcador amb el 0-3 que a més suposava el seu doblet golejador. Va ser la culminació d’una altra jugada ben trenada per part de les lleidatanes, que buscaven sempre l’esquena de les locals. En una d’aquestes accions, a cinc minuts perquè es complís el temps reglamentari, Pixu es va plantar sola davant de la portera i davant de la seua sortida va aixecar amb subtilesa la pilota per al 0-4, que feia justícia al que s’havia vist sobre el camp del barri de Palma de Coll d’en Rebassa.

L’AEM va encarar els últims minuts amb certa relaxació, que va aprofitar el Collerenc per anotar el seu gol en la sortida d’un córner que havia rebutjat en primera instància Baldwin. Nati Cano, atenta, va anotar l’1-4 i ja no hi va haver més història.