HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

La salvació del Vila-sana, més a prop

El Vila-sana venç a la pista de l'Alcorcón i manté els onze punts de renda sobre el descens || Teresa Payá, amb un 'hat-trick', va resultar determinant

El quadre del Pla va sumar ahir la primera victòria de la segona fase.

El Club Patí Vila-sana va fer ahir un pas més cap a la salvació al guanyar a la pista de l’Alcorcón (1-4) en la primera jornada de la fase per la permanència. Les jugadores que ara dirigeix Lluís Rodero van donar bon compte del seu rival en una primera part dominada gairebé de principi a fi, encara que a la segona, producte de la precipitació, van patir una mica. Al final una victòria que permet al Vila-sana mantenir els onze punts de renda sobre la zona de descens.

El conjunt del Pla d’Urgell va començar bé el partit, dominant el joc i aprofitant la primera clara ocasió que va tenir en mans de Victòria Porta, que va trencar la igualada als quatre minuts. El gol va deixar un pèl tocat el quadre madrileny, que hauria pogut encaixar el segon mig minut després en una falta directa que Joana Comas no va aconseguir transformar.

Però no va tardar gens el Vila-sana a esmenar l’error, només trenta segons, els que va tardar Teresa Payá a anotar el 0-2 i començar el seu particular festival golejador. Les lleidatanes van gaudir de diverses ocasions per marcar el tercer, que no va arribar fins que faltaven cinc minuts per assolir el descans i va portar la firma de l’alacantina, que no va fallar des del punt de penal.

L’Alcorcón va reaccionar i podia escurçar distàncies abans de l’intermedi, però Monge va fallar una falta directa per l’exclusió de Comas.

A la segona meitat, el Vila-sana va ser un altre. La seua precipitació va permetre a l’equip local agafar les regnes i ficar-se en el partit amb un gol de Castelo als sis minuts. Per sort, les madrilenyes no van estar fines i el Vila-sana va tancar el matx amb el tercer de Payá.

Rodero: “L’important era sumar els tres punts” El tècnic del Vila-sana, Lluís Rodero, va destacar que “l’important era sumar els tres punts, perquè cada vegada queda menys. Ja vaig dir que seria suficient amb tres triomfs i si aquests arriben en les tres primeres jornades ja seria definitiu”. Sobre el partit va comentar que “estic satisfet amb la primera part que hem fet, però a la segona no hem llegit bé el joc i ens hem precipitat”.