HANDBOL COPA DEL REI

El Barça atropella el Granollers i avui disputarà la final contra l'Ademar

Els jugadors blaugrana celebren la classificació per a la final.

Els jugadors blaugrana celebren la classificació per a la final.EFE/ J.J. GUILLÉN

El Barça va aconseguir ahir la classificació per a la final de la Copa del Rei d’handbol, en la qual es mesurarà avui (19.15) a l’Ademar de Lleó, a l’imposar-se per 22-32 al Granollers en un partit en què els blaugranes van patir més del que s’esperava contra un rival que va sucumbir davant la lògica durant la segona meitat. Els de Xavi Pascual van haver de treure la millor versió per superar un Granollers que va jugar 40 minuts de somni i en què va disposar un mínim avantatge al principi de la segona part.

Però l’aspirant va acabar cedint davant d’un Barça que va treure la seua millor versió a la segona part per classificar-se per a la seua vuitena final de Copa consecutiva. Amb el matx dat i beneït, el Barça no va abaixar el llistó però Pascual va fer rotacions amb la ment posada en la final i, tot i així, els de blaugrana van arribar a tenir 13 gols d’avantatge.