El Tàrrega segueix negat de cara a gol

Empata amb el cuer Martorell, malgrat disposar de bones ocasions de gol || Encadena 5 jornades sense marcar

El Tàrrega va lluitar molt davant del Martorell, però li va faltar encert de cara a barraca.SEGRE

El Tàrrega va empatar sense gols contra el Martorell en un partit en el qual els blaugranes van estar a un bon nivell tant de joc com físicament i en què van tenir ocasions per emportar-se els tres punts.

Però va tornar a ser un partit més en què la falta d’encert en les rematades dels de Tàrrega els va impedir de marcar. L’última vegada que ho van fer va ser al camp del Martinenc ja fa cinc jornades.

A més, fa cinc jornades que els de l’Urgell no coneixen la victòria, la qual cosa els deixa penúltims en la classificació.

El partit contra el Martorell, el cuer, no va ser una excepció en la dinàmica negativa del Tàrrega, que arribava al descans amb el 0-0 inicial, malgrat haver tingut ocasions per inaugurar el marcador. Les oportunitats més clares van ser en el minut 30 d’Issey, en el 32 de Maikel i en el 42 de Farré.

Malgrat això, les millors ocasions del duel encara no havien arribat. El Tàrrega, després del descans, va continuar insistint a la recerca de la porteria rival i en el minut 50 va reclamar penal per una traveta dins de l’àrea al local Adrià. En el minut 82, les protestes van venir de l’altre costat, quan el col·legiat va anul·lar un gol al Martorell per fora de joc.

L’ocasió més clara del matx va arribar en el minut 85 quan Gulias se’n va anar de tots els rivals per la banda dreta i quan era a un metre de la porteria va enviar la pilota al lateral de la xarxa. Així, el marcador va resultar inamovible.

Després del partit, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va voler reconèixer l’esforç dels seus jugadors, malgrat la derrota. “Vull felicitar els meus futbolistes per les ganes que mostren per revertir la situació”, va explicar l’entrenador. Berrocal també va opinar que el seu equip va fer una gran primera part. “Hem jugat molt bé i hem tingut situacions clares per avançar-nos”, va dir. “Però ens ha faltat encert i l’encert ho és tot en el futbol”, va reconèixer l’entrenador local.

La part alta del grup s’iguala a falta de dos jornades

La derrota del Borges ajusta al màxim el grup 2B de Primera Catalana. El Mollerussa torna al liderat amb la seua victòria però només avantatja en un punt els de les Garrigues. A més, el Can Vidalet es manté en la lluita a dos punts dels del Pla d’Urgell.