SEGRE

Nova picabaralla a les xarxes entre Gerard Piqué i Toni Freixa

Nova baralla en xarxes entre Gerard Piqué i Toni Freixa

Nova baralla en xarxes entre Gerard Piqué i Toni Freixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué va titllar de "pocavergonya" a l’excandidat a la presidència Toni Freixa després que aquest últim publiqués el 'menú' del futbolista i en una nova baralla entre ambdós a les xarxes socials. "T’has equivocat amb l’entrecot... era botifarra. La resta tot bé. I ara em faré un gintònic a la teua salut. Ja pots anar esborrant els tweets, pocavergonya," li va dedicar Piqué a Freixa a les xarxes.

Un missatge en resposta directa a una publicació ja esborrada per Freixa, però vista i replicada per Piqué. "Entrecot amb patates fregides, ou ferrat, cervesa per beure i una crep amb nutella. Us imagineu un futbolista professional menjant això? Estic dient-ne un eh, no generalitzant," va apuntar l’excandidat.

I aquest especificar-ne 'un eh, no generalitzant’ ve de la baralla prèvia, quan Toni Freixa va fer el següent comentari en un fil sobre la renovació d’Ousmane Dembélé. "Així són els jugadors. Cap sorpresa per a mi. Pensar que renovaria a la baixa per permetre així inscriure un jugador acabat de fitxar que juga en la seua mateixa posició, és de traca", va comentar Freixa.

Gerard Piqué va entrar al drap demanant que no generalitzés, ja que ell es va abaixar el seu sou perquè es pogués inscriure a Memphis Depay o Eric Garcia. "No generalitzis amb l’'així són els jugadors’. És com si jo digués 'així són els candidats, no paguen als seus col·laboradors’", li va endossar llavors el central blaugrana a qui va optar a la presidència guanyada per Joan Laporta en les últimes eleccions, sent tercer després de Víctor Font.

tracking