HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat s'imposa al Vilafranca i s'aferra a les opcions de play-off

Els lleidatans no depenen d'ells mateixos

L’Alpicat va vèncer ahir amb claredat el Vilafranca (6-1) en un partit decisiu per mantenir les opcions de play-off en l’última jornada. El conjunt de Xavi Roy, cinquè, s’ho jugarà tot el dissabte vinent a la pista de l’Olot, on necessita guanyar i veure’s afavorit pels resultats de la jornada en què s’enfronten entre si els quatre primers classificats. Si el Sant Cugat venç el Maçanet i el Vilafranca-Taradell acaba en empat, l’Alpicat serà segon i disputarà play-off sempre que venci l’Olot.

Qualsevol altra opció, encara que es produeixi la victòria lleidatana, no permetria que el conjunt del Segrià disputés la promoció d’ascens.El conjunt local va canviar ahir el seu habitual pla de partit i va sortir a pista amb una defensa en zona, que va obligar el Vilafranca, que se sent més còmode esperant al darrere, a portar la iniciativa del matx. Els lleidatans, que tenien les baixes de Joan Ramon Serret i Joan Ballestero per sanció, van madurar a poc a poc l’enfrontament i se’n van anar amb 1-1 al descans, en gran part, gràcies a les intervencions del porter visitant.Però a la segona meitat Miquel Serret va anotar un gol als tres minuts de la represa (2-1) i va obrir la veda perquè els seus companys decidissin el xoc, que anava 6-1 després de només 12 minuts de segona meitat. El marcador no es va moure més malgrat les oportunitats locals.“Hem fet un gran partit, sense pressa i amb un resultat que podia ser més ampli.

La propera setmana volem fer els deures i a veure si hi ha sort”, va declarar el tècnic, Xavi Roy, després del matx.