HANDBOL ASCENS A DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L'Oliba Lleida s'acomiada sense ascens, tot i vèncer

Montse Escala, en una jugada ofensiva del partit.

Montse Escala, en una jugada ofensiva del partit.GERARD HOYAS

L’Oliba Green Beer, el projecte que uneix l’Associació i l’Handbol Pardinyes, va vèncer ahir (27-19) el Villaverde madrileny en l’últim partit de la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata i amb el qual tanca una gran temporada. L’equip lleidatà va saber recuperar-se després de la derrota davant de l’Onda (24-33) i va sortir disposat a fer un seriós partit. En els primers minuts hi va haver un intercanvi de gols, però l’Oliba Lleida es va posar davant amb una bona defensa i més encert davant la porteria rival.

Després del descans, l’equip va seguir creixent i va aconseguir un avantatge de més de deu gols. Malgrat el triomf, el conjunt no aconsegueix l’ascens i acaba de la fase d’ascens en segona posició, només darrere del campió, l’Onda.