FUTBOL PRETEMPORADA

L'AEM cau amb bona imatge

Les lleidatanes perden contra el Levante Las Planas, equip que aquest any debuta a Primera divisió || Tot i el resultat, el conjunt de Rubén López va mostrar bones sensacions però li va faltar gol

El Levante Las Planas va frenar les opcions de l’AEM, que no va poder marcar en els 90 minuts de joc.GERARD HOYAS

L’AEM segueix sense trobar-se amb la victòria als tests de pretemporada. L’equip dirigit per Rubén López va perdre ahir (3-0) el tercer assaig contra un superior Levante Las Planas, rival que aquest any s’estrena a la màxima categoria després d’aconseguir l’ascens a la temporada anterior. Les lleidatanes, que sumen la tercera derrota consecutiva, van mostrar la seua millor versió fins al moment i van tenir oportunitats per ficar-se al partit.

L’AEM, que va afrontar el duel amb tan sols catorze jugadores de camp disponibles, va dominar en els primers minuts del duel davant un Levante Las Planas que no acabava de trobar-se. El primer avís lleidatà va arribar al minut 14, quan Yiyi va robar la pilota i va provar sort amb un tir llunyà que va acabar a fora. No va tardar a arribar la rèplica del conjunt de Sant Joan Despí, però Nadia es va interposar per frenar la jugada.

Yiyi va tornar a tenir l’oportunitat d’obrir l’electrònic, aquesta vegada de cap, després d’un córner, però la rematada va sortir desviada. L’equip lleidatà seguia insistint davant de porteria rival i el Levante, cada vegada més còmode, no cedia. Ho va intentar de nou Yiyi i després Andrea va posar a prova la portera rival amb un tret llunyà.Malgrat les oportunitats de l’AEM, el Levante també buscava el gol i, al minut 31, va aprofitar un error defensiu de les locals per anotar el primer (0-1).

Després de la diana, el conjunt dirigit per Ferran Cabello va poder tornar a marcar, però una gran actuació de Mireya va evitar el segon gol visitant. Les locals van poder empatar el duel amb una jugada a pilota parada abans del descans, però Iris va enviar la pilota directament a les mans de la portera rival.A la segona meitat, Elena Julve va protagonitzar una gran jugada individual i es va plantar sola al davant de la porteria de Mireya, però la portera de l’AEM es va fer gran per agafar la pilota. Tanmateix, al minut 55, Julve es va redimir i va marcar el 0-2.

Després del gol, tots dos equips van abaixar la intensitat. L’AEM va intentar retallar distàncies amb una clara ocasió d’Astrid que una defensa del Levante va desviar i, al minut 74, Mai Astudillo va enviar la pilota al pal.S’atansava el final del matx i les locals, a mig gas, insistien a buscar el gol. El conjunt de Rubén López va intentar dominar el joc en els últims minuts del duel, però ja al temps afegit el Levante va anotar el tercer (0-3) per tancar el duel amb un frustrat AEM que, malgrat les oportunitats, finalment no va trobar porteria.

“En aquest duel ja s’ha vist una altra cara a l’equip”Després del partit, el tècnic de l’AEM, Rubén López, va afirmar que està “satisfet” amb el treball de les jugadores iva assegurar que “en aquest partit ja s’ha vist una altra cara a l’equip, per la qual cosa crec que les sensacions són bones”. López va assenyalar que “ha faltat ser resolutives a dalt i saber aprofitar les ocasions a pilota aturada”, però va afirmar que està “molt content” amb l’actuació de l’equip, malgrat encaixar tres gols. En aquest sentit, el tècnic lleidatà va apuntar que “fins a l’inici de la Lliga, els resultats no importen” i, a més, va recordar que l’equip compta ara mateix “amb cinc jugadores lesionades”, per la qual cosa les 14 disponibles “estan acumulant molts minuts”.