ATLETISME CURSES POPULARS

Meritxell Posino i Martí Allepuz, campions dels Tossals d'Almatret

La prova va acollir més de 110 participants

Un dels podis femenins amb les guanyadores recollint els premis.

La independent Meritxell Posino i Martí Allepuz (GE Serralada) es van proclamar campions ahir de la desena edició de la Cursa i Marxa dels Tossals d’Almatret de 20 quilòmetres, una competició organitzada pel Club Ciclista i Excursionista d’Almatret que entre totes les modalitats va superar els 110 inscrits. Meritxell Posino va guanyar la trail de 20 quilòmetres, amb 700 metres de desnivell positiu, amb un temps total de 2.18.14, seguida de la independent Natalia Badia, amb un temps de 2.22.31, i de Jaramillo (Maiparem Alcarràs), que va ser tercera amb un temps de 3.09.01. En l’apartat masculí, es va proclamar campió de la prova Martí Allepuz amb un temps total de 2.03.00.

La segona posició va ser per a Juanjo Ruiz (Trotallunàtics), amb un temps de 2.12.46, mentre que l’independent Carles Mor va quedar tercer amb un temps total de 2.17.20.En la carrera de 10 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu, en el quadre femení, la guanyadora va ser l’atleta independent Teresa Martín, amb un temps total d’1.12.59, seguit de la independent Mireia Serra, amb 1.14.00, i Maria Martorell (CA Fraga-Baix Cinca), que va completar el podi amb un temps d’1.15.24. En l’apartat masculí, es va proclamar campió Oriol Català (Club Escalada i Muntanya Pardinyes), amb un temps total de 51.49. L’independent José Sánchez va quedar en segon lloc amb un temps de 55.49 i Joel Adan (CCE Almatret) va ser tercer, amb un temps total de 55.49.D’altra banda, la jornada atlètica va comptar amb una marxa popular de 10 quilòmetres amb un recorregut més senzill per l’espai natural dels Tossals d’Almatret.