Massa Reus per al Finques Prats Lleida

El Finques Prats Lleida encaixa una derrota en el retorn a la competició després de la disputa del Mundial, en un partit en què va rebre dos gols en els primers 11 minuts || El Llista va millorar a la segona part però sense encert per ficar-se en el matx

Sergi Folguera brega entre dos jugadors del Reus.

Sergi Folguera brega entre dos jugadors del Reus.ALBA TARRÉS

El Finques Prats Lleida no va poder davant d’un Reus que compta amb quatre internacionals a la plantilla i al qual va donar massa facilitats, amb badades a la primera part que el rival no va desaprofitar. Va encaixar una derrota per 3-0 en la tornada a la competició després de l’aturada de la Lliga per la disputa del Mundial de l’Argentina, en un partit que es va posar costa amunt molt aviat. El Llista es va veure superat pel Reus en una primera meitat en la qual va encaixar els tres gols que l’acabarien condemnant a la derrota i, encara que va millorar notablement a la segona part, en la qual va disposar de moltes i bones ocasions de gol, la falta d’encert li va impedir tornar a ficar-se en el matx.

Després d’encaixar la cinquena derrota de la temporada, l’equip d’Albert Folguera segueix a la zona baixa de la classificació de l’OK Lliga, amb només 4 punts sumats en les set jornades disputades. L’equip lleidatà es va veure superat des del primer minut per un Reus que no volia sorpreses, davant d’un rival que últimament li havia esgarrapat punts en diversos duels. El tècnic local, Jordi García, només va alinear a l’equip inicial un dels seus mundialistes, Marc Julià, mentre que Sergi Aragonés, el xilè Diego Rojas i l’italià Francesco Campagno van començar a la banqueta.

Al Llista li costava atansar-se a la porteria local, encara que la primera gran ocasió del partit va ser seua, amb una rematada d’Oriol Vives, a passada de Sergi Duch, que no va arribar per poc al fons de la porteria de Càndid Ballart, que ahir va ser tot un mur insuperable per als lleidatans.La sortida a pista de Sergi Aragonés va ser letal per als lleidatans. Va aprofitar la falta de contundència en el joc defensiu del Llista per marcar l’1-0 en el minut 9 i, només dos minuts més tard, va firmar el 2-0 que posava el xoc molt difícil per al Llista. Va reaccionar l’equip amb dos rematades de Nuno Paiva en menys d’un minut però ja es veia que l’encert no estava ahir del costat lleidatà.I això que el Reus no va aprofitar una rigorosa targeta blava amb què va ser castigat Joan Cañellas que Marc Julià va fallar dos vegades.

Va errar el primer intent, els àrbitres van fer repetir el llançament però també va fallar en el segon. Qui no va fallar va ser Ferran Giménez, que en el 18 va llançar un potent tret des de la mitjana distància, que es va colar per l’escaire d’Elagi Deitg. Amb 3-0 es va arribar al descans.El Llista va sortir a la segona part amb molta més intensitat i això es va notar.

El Reus ja no estava tan còmode, mentre que els lleidatans s’atansaven més i amb més perill a la porteria de Ballart. L’esperança estava que el Reus havia arribat al descans amb 7 faltes, per la qual cosa un gol podia ficar l’equip en el partit. Xavi Aragonés va estavellar una bola al pal abans dels dos minuts de la represa i la desena falta local no va arribar.

El Reus va acabar amb 9, malgrat que el Llista va atacar molt més en aquesta segona part. Tampoc va poder aprofitar un penal comès sobre Jepi Selva a falta de 4,33 per al final. Oriol Vives va fallar el llançament, com Salvat en el directe per la desena falta del Llista, al qual en van xiular sis en aquest període, per només dos al Reus.  Coses que passen a l’OK Lliga.

Els lleidatans encaixen la cinquena derrota i segueixen a la zona baixa amb 4 punts en 7 partits

Folguera: “O juguem amb més caràcter o patirem molt”

L’entrenador del Finques Prats Lleida no estava content després del partit, per la derrota i perquè el seu equip no va mostrar el caràcter que a ell li agrada. “O juguem amb més caràcter o patirem molt”, va explicar.“A la primera meitat no hem tingut la intensitat que sí que hi ha hagut a la segona, però llavors hem jugat amb precipitació”, va valorar. “Hem hipotecat el partit a la primera part”, va afegir el tècnic de Bell-lloc.“A la segona part hem estat millor, però amb presses i precipitació”, va insistir.

“També és veritat que el seu porter ha fet parades impressionants. Però hem de tenir clar que el camí a seguir és el de la segona part”. Sobre els dos primers gols del Reus, que van arribar pràcticament seguits, va dir que “són errors totalment nostres”.

“I al Reus no els pots donar facilitats, perquè et destrossen. No podem regalar el partit en cinc minuts”, va lamentar. “Davant del Noia, a la Lliga Catalana, vam perdre però vam jugar bé, amb intensitat.

Però no podem cometre aquests errors”, insistia.