VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

El Balàfia acusa les baixes

El Rodi Balàfia Vòlei cau en la visita al Mediterrani Castelló sense júniors i amb quatre absències || Sergi Mirada admet que “han estat justos guanyadors”

Dos jugadors del Balàfia bloquegen la rematada d’un rival, en un partit recent.

Dos jugadors del Balàfia bloquegen la rematada d’un rival, en un partit recent.MARIO GASCÓN

El Rodi Balàfia Vòlei va perdre ahir en la visita al Mediterrani, en un partit en el qual va acusar les baixes amb què acudia a Castelló. Va perdre amb claredat, 3-0, i en cap moment va poder plantar cara a l’equip local, que disposava de més rotacions. Amb aquesta derrota, els lleidatans han perdut una posició a la taula, per la qual cosa ara són sisens amb 13 punts i amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes, 3 de les quals fora de casa.

El duel va començar bon inici per al Rodi Balàfia, que va arribar a estar set punts al davant en el marcador (5-12) gràcies a un inspirat Ramon González. L’alegria lleidatana es va dissipar poc després amb la remuntada del Mediterrani, que va començar a sumar punts amb un Ramon Mata que va ser el millor jugador dels locals. El Balàfia es va ensorrar i els de Castelló van guanyar el primer parcial (25-19).El segon set va ser molt més equilibrat, amb un intercanvi de punts que va impedir que cap dels dos es distanciés.

Però al final el Mediterrani va apretar i va acabar emportant-se el parcial (25-22). El tercer i últim set va tenir una dinàmica molt similar al segon, amb molta igualtat, i es va tancar amb el mateix resultat, després d’una ratxa final de punts dels locals, que van passar d’un 18-17 a un 25-18. L’entrenador del Balàfia, Sergi Mirada, va admetre sobre el matx que el rival havia estat “just guanyador.

Havíem de fer un partit perfecte per guanyar, ja que només teníem dos suplents”. Mirada va fer autocrítica explicant que “no ens ha sortit tampoc un bon partit” i va afegir que l’equip “juga millor al Juanjo Garra, un escenari que ens dona ales”.