L'Alpicat B guanya i trenca l'invicte del Soses

Una acció del partit disputat a Alpicat que va acabar amb victòria local i la imbatibilitat del Soses.JORDI ECHEVARRIA

L’Alpicat B va guanyar a casa davant del Soses, que arribava al partit líder del grup (1-3). L’equip local va sumar la sisena victòria en el campionat en un partit que va començar perdent amb un gol del Soses al minut 5 (0-1). Lluny d’ensorrar-se, els locals van anar a l’atac a la recerca de l’empat i ho van aconseguir al minut 26, amb el gol d’Hereu (1-1).

Dos minuts més tard, van l’avantatge amb una diana de Vidal (2-1). Just abans d’arribar al descans, Ruben va sentenciar (3-1). A la segona meitat, un Soses tocat no va aconseguir marcar i va veure com després de 12 jornades perdia la imbatibilitat i el liderat de la categoria.