TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

Primera victòria de l'any

L'Asisa Borges Vall va reprendre la Lliga amb una clara victòria a casa davant del Collado Mediano madrileny || És el sisè triomf dels lleidatans en 10 jornades

Un dels partits disputats ahir entre el Borges i el Collado Mediano.

Un dels partits disputats ahir entre el Borges i el Collado Mediano.CTT BORGES

L’Asisa Borges Vall va començar ahir l’any esportivament parlant amb bon peu després d’aconseguir una clara i contundent victòria a casa per 4-1 contra el Collado Mediano de Madrid. En el primer partit de la tarda, Alberto Lillo es va emportar la victòria al vèncer Juan Pedro Sánchez per un clar 3-0 amb parcials d’11-9, 11-6 i 15-13. El jugador madrileny tan sols va oposar una mica de resistències en l’últim set.A continuació li va arribar el torn a Joan Masip, que va disputar el segon partit amb Ángel Ayuso.

En aquesta ocasió, el jugador del conjunt madrileny es va emportar el duel per 1-3 en un partit molt equilibrat i renyit amb parcials d’11-13, 13-11, 10-12 i 8-11.Amb l’1-1 en el marcador, el jugador número 1 de l’Asisa Borges Vall, Marc Duran, va ser l’encarregat d’afrontar el tercer matx individual i va aconseguir sumar el segon punt per al conjunt local contra Borja Sánchez al guanyar per 3-0. Duran es va endur el partit amb parcials d’11-4, 12-10 i 12-10.Arribava el torn per al quart encontre de la tarda en què tornava a jugar Alberto Lillo per als de les Garrigues. Lillo va tornar a guanyar el seu individual, aquest cop amb Ángel Ayuso per un contundent 3-0.

El jugador del Borges va guanyar amb parcials de 12-10, 11-8 i 11-7, i d’alguna manera va venjar la derrota que havia encaixat el seu company Joan Masip contra Ayuso prèviament.En el cinquè i definitiu partit seria de nou Marc Duran el que sortiria a la pista. El jugador de l’equip local es va enfrontar aquesta vegada a Juan Pedro Sánchez i novament va guanyar el xoc, en aquesta ocasió per 3-1. Duran, al qual només va donar algun problema Sánchez en el primer set, es va imposar finalment amb parcials de 9-11, 11-5, 11-4 i 11-3.

El Borges, que segueix a la zona alta de la classificació de la Superdivisió espanyola, compta ara amb sis victòries, tres empats i una sola derrota. El pròxim duel de l’Asisa Borges Vall tindrà lloc el 27 de gener a les 18.00 a la pista de l’Universitat de Burgos TPF.