Bàsquet

Victòria treballada de l'ICG Força Lleida davant un bon Oviedo (76-65)

Els lleidatans han reaccionat després d'un mal primer quart, liderats per Michael Carrera que ha fet 26 punts i ha tancat el partit en els minuts finals | Faye ha debutat amb la samarreta lleidatana i Sidibé ha disputat minuts de qualitat

Villar busca una penetració a la cistella rival

Villar busca una penetració a la cistella rivalJavi Enjuanes

El Força Lleida ha aconseguit la setzena victòria de la temporada (76-65) en un partit força igualat que ha començat amb un Oviedo encertat. Aquest bon inici advertia als locals que ja no era l'equip de la primera volta al qual el Lleida va guanyar amb comoditat (68-84). Aquesta igualtat s'ha trencat després del 10-10 on l'Oviedo ha posat una marxa més i ha fet un parcial de 5 a 15 per acabar el primer quart amb un 15-25. Després del temps mort d'Encuentra i l'inici del segon quart, els lleidatans han tornat al partit amb bons minuts de Sidibé sota l'anella i un Carrera endollat. L'ICG Força Lleida ha capgirat el marcador i s'ha col·locat per primer cop per davant amb el 31-29. L'equip ja no perdia pilotes com al primer quart i estava més encertat des de la línia de tres, el segon quart ha finalitzat amb un 39-35 al marcador.

Després del descans el partit ha entrat en un estira-i-arronsa on els dos equips es mantenien vius dins del partit. Faye ha anotat els seus primers punts amb l'equip, però ha vist una tècnica que l'ha deixat jugar pocs minuts. Els lleidatans abans de finalitzar el quart han arribat amb la màxima diferència en un còmode 56-45, però dos triples visitants han retallat distàncies fins al 57-51 al final del tercer quart. El Força Lleida continuava dominant el partit, tot i això, gràcies a les nombroses faltes en contra i tècniques, l'Oviedo es mantenia entre els 4 i 8 punts de diferència. El pavelló estava encès amb l'arbitratge i els jugadors han respost a la pista amb una sèrie de defenses que han aturat l'anotació en atac de l'Oviedo. Un Carrera decisiu ha acabat de trencar el partit dins la pintura amb cistelles contra el taulell i traient faltes, finalment el partit ha acabat amb un 76-65 final.

Els lleidatans continuaran quarts a la classificació amb un balanç positiu de 16-7 i sumant quatre victòries consecutives abans de visitar el pròxim divendres la pista de l'Alacant (20.15).