SEGRE

DEPORTES

La Xallenge David Duaigües reuneix 200 participants a Almatret

La catorzena edició de la prova va presentar dos recorreguts de 20 i 41 quilòmetres | Cita no competitiva que uneix esport i naturalesa

Almatret va acollir la catorzena edició de la prova.

Almatret va acollir la catorzena edició de la prova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La catorzena edició de la Xallenge David Duaigües va reunir ahir a la localitat d’Almatret prop de 200 ciclistes, que van poder disfrutar d’una cita no competitiva que uneix l’esport i la naturalesa, sent respectuosa amb l’entorn i evitant molèsties a la fauna. L’organització va presentar dos recorreguts de 20 i 41 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 400 i 1.350 metres, respectivament. Malgrat tractar-se d’una carrera no competitiva, l’organització sí que va fer un control tècnic de cronometratge, per la qual cosa va reconèixer els primers classificats en els dos traçats.

A la prova llarga es va imposar Sergio Iván Fernández (Olympia Team), amb un temps d’1:48:06, seguit de Pedro Alejandro Ferré (Or Bikes Time), que va entrar a 2:43 del vencedor. El podi el va completar Xavier Jornet (Vertical ACR8 Catalunya Sud), a 17:03 de Fernández. En categoria femenina, la guanyadora va ser Bàrbara López (Megabici), amb un crono de 2:46:46. La va seguir Ariadna Figueres (Fàbregues Catalunya Sud), a 5:21, mentre que Núria Morreres (The Cyclebox Crew) va ser tercera, a 26 minuts de la primera.

D’altra banda, a la cita de 20 quilòmetres es va imposar Dani Caetano (Andona), amb un crono d’1:16:10. En segona posició va entrar José Luis Gòdia (CC Fraga), a 1:26 del vencedor, i el podi el va completar David Millán (CC Matarranya), a 7:58 de Caetano. A l’apartat femení, victòria per a Jennifer Alifonso (BTT l’Ampolla), que va completar el recorregut en un temps d’1:47:19. La independent Montse Masip va entrar segona, a 7:55 d’Alifonso, i el podi el va completar la també independent Núria Sisó, amb un desavantatge de 41:15.

Almatret va acollir la catorzena edició de la prova.

Almatret va acollir la catorzena edició de la prova.

tracking