SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida vol un Barris Nord a rebentar demà contra l'Andorra (21.15)

El Força Lleida, que ha tornat a obrir la tribuna alta com ja va fer al play-off de l'any passat, ja ha venut 3.600 entrades | Confia a superar els 5.000 espectadors demà amb el líder Andorra

La tribuna alta s'ha tornat a obrir com a l'últim play-off.

La tribuna alta s'ha tornat a obrir com a l'últim play-off.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El duel de demà entre l’ICG Força Lleida i el líder indiscutible de la LEB Or, l’Andorra, va camí de convertir-se en el partit amb una assistència de públic més gran de la temporada a l’Espai Fruita-Barris Nord. Fins ahir, el club havia venut una mica més de 3.600 entrades i confia a sobrepassar la xifra de 5.000 espectadors. En cas que ho aconseguissin, se superarien les dos millors assistències d’aquesta campanya, els 4.400 que van anar a veure el partit amb el Burgos i els 4.500 amb el Valladolid de fa unes quantes setmanes, i atansar-se al rècord de 5.300 persones que van acudir a presenciar el cinquè partit del play-off de la temporada passada amb el Càceres, que va donar accés a la Final Four.

Com aleshores, el Força Lleida ha tornat a obrir la tribuna alta, la zona coneguda popularment com Dragon Khan, que no havia estat operativa per a un partit de bàsquet des de l’època d’ACB. Gerard Encuentra és conscient de la dificultat que comporta el partit de demà (21.15 hores) contra un gairebé invencible Andorra, que només ha perdut dos partits dels 24 disputats fins al moment. És per això que ahir va aprofitar per llançar un missatge a l’afició perquè vingui en massa al pavelló perquè “els necessitem més que mai”, va dir.

“Esperem que vingui molta gent. El feedback que ens arriba és que el pavelló tindrà una molt bona entrada, la gent sap de la importància del partit i del moment en què es troba l’equip, i ara sí que els necessitem més que mai perquè ens donin suport perquè ens venen partits complicats. Com han demostrat durant tot l’any, estant sempre al nostre costat, esperem que el Barris Nord sigui una olla de pressió, una bona caldera i ens ajudi”, va sentenciar el tècnic lleidatà.

Gerard Encuentra reconeix en aquest sentit que els innombrables moviments que ha patit la plantilla no ajuden a trobar una regularitat, perquè “tens la sensació d’estar en una pretemporada constant”, assenyala, encara que deixa clar que, malgrat tantes altes i baixes, “la filosofia és la mateixa, no canvia, l’ADN de l’equip no varia”. “La idea és intentar pressionar, defensar bé per recuperar pilotes i jugar un bàsquet ràpid, sense por de llançar en els primers segons de la possessió. Michael ens donava molt rebot, i això ens donava avantatges, ara ens hem d’adaptar i fer tots un esforç perquè aquest rebot que agafava Michael l’agafin altres. La filosofia segueix sent la mateixa de sempre”, va asseverar el tècnic.

Cuéllar és dubte per molèsties en un genoll

David Cuéllar és la principal incògnita que té Gerard Encuentra per al duel de demà amb l’Andorra. El capità no es va entrenar ni dilluns ni dimarts per unes molèsties en un genoll, i ahir va intentar provar-se però va haver d’abandonar la sessió, per la qual cosa és seriós dubte per al duel. Per la seua part, Amadou Sidibé va ser baixa a l’entrenament d’ahir per una gastroenteritis, encara que l’ivorià no hauria de tenir problemes per jugar.

tracking