Bàsquet

Derrota a la pròrroga de l'ICG Força Lleida a Valladolid (86-83)

Els lleidatans han perdut el segon partit de l'eliminatòria de play-off a Valladolid (86-83) | Després d'una polèmica cistella de Vucetic en l'últim atac abans de la pròrroga

Vucetic busca un tir a cistella

Vucetic busca un tir a cistellaJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha caigut per la mínima a Valladolid en un partit que ha començat fatal pels lleidatans amb un 13-0 que obligava a aturar el partit a Encuentra. Amb el pas dels minuts l'equip ha començat a jugar millor i després d'un parcial de 6-17, amb l'ajuda dels tirs lliures i un triple final de Brito, s'han situat a tan sols dos punts (21-19). El segon quart ha començat de nou amb un parcial pels locals que tornaven a marxar en el marcador en un partit dominat en el rebot pel Valladolid. Els lleidatans no trobaven la fluïdesa en el seu atac i, en canvi, Valladolid millorava percentatges de tir per deixar el 42-31 al descans.

L'inici de la segona meitat ha estat un intercanvi de cistelles i a partir del 46-37 els lleidatans s'han endollat en atac i han capgirat el marcador després d'un triple de Bakovic que posava el 51-54 i la por al cos del Valladolid. Tot i una reacció final dels locals que ha aturat Encuentra, el Força Lleida ha arribat als 27 punts a favor per quedar-se a un punt (59-58). Uns últims deu minuts d'infart han començat amb els lleidatans per davant fins al 70-72. Els dos equips amb molta por en atac només sumaven des del tir lliure i, després d'un tir fallat dels locals que deixava un 80-80, Vucetic ha tingut la victòria, però un tap, tocant xarxa prèviament el defensor, ha servit per arribar a la pròrroga amb molta polèmica. La pròrroga ha estat un continu concurs de triples fallats on Valladolid ha anotat més tirs lliures i els lleidatans amb només 3 punts no han pogut sumar una victòria (86-83).