Futbol

3-2. El Barça remunta contra el Wolfsburg i torna a regnar a Europa

3-2. El Barça remunta el Wolfsburgo i torna a regnar a Europa

3-2. El Barça remunta el Wolfsburgo i torna a regnar a EuropaEFE/ Alberto Estévez

Un doblet de Patri Guijarro a l’inici de la segona part i un gol del Fridolina Rolfö al minut 70 han remuntat els dos gols que el Wolfsburg ha fet a la primera meitat per donar-li al Barcelona la seua segona Lliga de Campions.

Ewa Pajor i Alexandra Popp havien avançat al Philips Stadion de Eindhoven el conjunt alemany, que ha marxat amb avantatge al descans (0-2), malgrat el domini del conjunt blaugrana durant tota la primera meitat.

No obstant, el Barça s'ha refet després de la mitja part i ha aixecat la seua segona Champions en els últims cinc anys, en els quals ha disputat quatre finals.

3-2. El Barça remunta el Wolfsburgo i torna a regnar a EuropaEFE/ Alberto Estevez