SEGRE

CELEBRACIONS ACTIVITATS

Fira DeNuvis, ple amb vora un centenar d’expositors

Obre portes demà amb una vintena de sectors representats || Oferiran als visitants descomptes de fins al 50 per cent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot el necessari per organitzar un casament o una altra celebració de característiques similars estarà a l’abast dels lleidatans a partir de demà i fins diumenge en la divuitena edició de la fira DeNuvis, que tindrà lloc al pavelló 4 de Fira de Lleida. I ho fa amb un total de 95 expositors (la mateixa xifra de l’any passat) que ompliran tot el recinte destinat al certamen.

Amb ells estaran representats una vintena de sectors relacionats amb l’organització de celebracions, com poden ser els de la gastronomia, la moda, la fotografia, l’estètica, la joieria, la floristeria, la decoració, les wedding planners, regals o les agències de viatge, entre molts d’altres.

La meitat d’ells oferiran als visitants descomptes per contractar els seus serveis que oscil·laran entre el 5% i el 50%, a banda de sortejos, vals de regal o viatges. Iniciatives a tenir en compte pels futurs nuvis, ja que actualment la inversió mitjana per celebrar un casament a les comarques lleidatanes és d’uns 12.000 euros, una quantitat que es manté estable en els últims anys.

A part de la mostra d’expositors, un altre dels punts forts del certamen són les activitats paral·leles, especialment les desfilades de moda que se celebraran dissabte i diumenge i que comptaran amb degustacions i concerts de música en directe.

També s’han organitzat demostracions de maquillatge i perruqueria.

Imatge d’una de les desfilades de la passada edició.

Imatge d’una de les desfilades de la passada edició.

tracking