SEGRE

ANIMALS SOLIDARITAT

Cinc gossos inicien el Camí de Sant Jaume per buscar família

És el tercer cop que una protectora de Fraga du a terme aquesta iniciativa solidària

Trigaran més d’un mes a recórrer el Camí de Sant Jaume.

Trigaran més d’un mes a recórrer el Camí de Sant Jaume.AMIGOS PELUDOS BAJO CINCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camí cap a una família. Aquesta és la pretensió d’una protectora de Fraga que ha organitzat un viatge de cinc gossos al Camí de Sant Jaume a la recerca d’una família que els adopti. Aquesta és la tercera vegada que la protectora Amigos Peludos del Bajo Cinca porta a terme aquesta iniciativa solidària, amb la qual pretén, a més, conscienciar contra el maltractament animal. Ronny, Pops, Smuk, Albin i Sol són els cinc afortunats, tots gossos de caça maltractats o abandonats, que durant el mes i mig i els 800 quilòmetres que durarà l’aventura tindran l’oportunitat d’aconseguir una família que per fi els aculli i els adopti.

Dean Mitson, un activista anglès promotor d’aquesta iniciativa el 2015 juntament amb la directora de la protectora, Sandra Oró, serà qui amb els seus dos fidels companys Mimi i Zeus acompanyi els gossos durant tot el trajecte.

La marxa va començar ahir amb un viatge en furgoneta fins a Pamplona. Des d’allà faran la resta del Camí a peu i calculen que trigaran més d’un mes a recórrer-lo. La gran majoria de les vegades hauran de dormir en tendes de campanya, ja que molts dels albergs no accepten animals. Els cinc gossos estan desparasitats, esterilitzats, vacunats i preparats perquè qualsevol família pugui adoptar-los. Tots els integrants de la marxa aniran vestits amb armilles de color vermell amb el logo de la protectora i el lema “No cadenes”, en contra del maltractament animal.

Els deu gossos que van fer el Camí l’any passat van acabar sent adoptats.

Trigaran més d’un mes a recórrer el Camí de Sant Jaume.

Trigaran més d’un mes a recórrer el Camí de Sant Jaume.AMIGOS PELUDOS BAJO CINCA

tracking