SEGRE

Itàlia prolongarà les mesures de confinament fins el 3 de maig, segons els mitjans

Itàlia prolongarà les mesures de confinament fins el 3 de maig, segons els mitjans

Itàlia prolongarà les mesures de confinament fins el 3 de maig, segons els mitjansEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern italià té previst prolongar les mesures de confinament i tancament d’activitats no essencials fins el 3 de maig amb algunes excepcions a partir del 14 d’abril com a papereries i llibreries, segons publiquen aquest divendres els mitjans de comunicació del país.

Malgrat les peticions de la patronal italiana per reobrir les empreses, el Govern de Giuseppe Conte té la intenció en les pròximes hores de presentar un altre decret que prolongui les actuals mesures que de moment tenen vigència fins el 14 d’abril, quan acaben les vacances de Setmana Santa.

Segons els diaris, que avancen la intenció del Govern basant-se en les seues fonts, es prepara només l’obertura de llibreries i papereries a partir del 14 d’abril, igual com les empreses que fabriquen maquinària agrícola, les que assequen o treballen la fusta i, potser, les botigues de roba per a nadons.

L’anomenada "fase 2" de reobertura gradual del confinament i de les activitats anunciada per Conte s’iniciarà a partir del 4 de maig, encara que els ancians i les persones amb més risc es preveu que hauran de romandre aïllats.

tracking