SEGRE

MÚSICA CELEBRACIONS

Primer concert virtual a les festes de Mollerussa

Amb la participació d’una vintena de grups com Fa1na, La Reixa o I-Nuits || S’emetrà els dies 15 i 16 de maig

I-Nuits, un dels grups que participaran en aquesta iniciativa.

I-Nuits, un dels grups que participaran en aquesta iniciativa.I-NUITS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa vol celebrar la festa major amb un concert virtual que anirà a càrrec d’una vintena de grups de la zona com són Fa1na, Walkin’Roots, I-Nuits o La Reixa. Les actuacions, gravades en ple confinament, s’emetran a través de la plataforma YouTube al compte de l’ajuntament de Mollerussa el divendres dia 15 (de 12 a 2 del migdia) i el dissabte 16 (de 8 a 11 de la nit), tal com van explicar ahir la regidora de Festes, Raquel Pueyo, i el coordinador de l’àrea, Àlex Culleré. La iniciativa compta amb un pressupost de 4.000 euros que es destinarà a pagar als grups participants. També participaran en aquest concert Noisedrome, Pinga Patxot, Sonotone, The Toxic Girls, Jordi Besora o Metrakillator, entre d’altres.

D’altra banda, Radio Ponent (106.8) emetrà música de les orquestres que havien d’actuar per la festa major, que són la Montgrins, La Selvatana i la Maravella.

El Confi-Concert del Palau compta amb 2.300 visualitzacions i hi haurà una segona edició demà

La festa major de Mollerussa inclourà un concurs de vídeos, però no d’imatges d’activitats de la festa major (totes anul·lades) sinó d’escenes familiars vinculades a aquesta celebració. Aquests vídeos han de ser inèdits amb una durada inferior als dos minuts i gravats en format horitzontal. L’ajuntament entregarà tres premis de 300, 200 i 100 euros. El termini de presentació dels documents és el dia 17 de maig i el veredicte es donarà a conèixer el dia 22. En edicions anteriors, el consistori havia organitzat un concurs d’imatges sobre aquesta festa a Instagram. Les festes a la capital preveuen incloure noves iniciatives a càrrec d’entitats culturals, juvenils i esportives portades a terme des del confinament.

D’altra banda, s’ha de recordar que l’ajuntament del Palau d’Anglesola va celebrar dissabte passat el primer Confi-Concert que va comptar amb la participació de més d’una vintena d’artistes locals i que ja acumula unes 2.300 visualitzacions a YouTube. L’èxit que va tenir ha obligat l’organització a celebrar una segona edició demà dissabte.

tracking