SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Projecte de Sàhara Ponent per proveir d'aliments els refugiats sahrauís

Una família sahrauí amb un dels lots d’aliments.

Una família sahrauí amb un dels lots d’aliments.SÀHARA PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Sàhara Ponent ha posat en marxa el projecte solidari Pandearena com a alternativa al programa Vacances en Pau, que permetia que nens sahrauís gaudissin de l’estiu amb famílies d’acollida a Lleida i que aquest any s’ha suspès per la pandèmia.

La nova iniciativa recapta fons per poder proveir de menjar i aigua als refugiats dels camps d’Algèria, que actualment no poden rebre aliments procedents d’altres països a causa del tancament de fronteres.

Les persones que estiguin interessades a cursar una donació poden fer-ho a través de la pàgina web www.migranodearena.org/reto/21934/pandearena.

Tots els diners recaptats serviran per comprar aliments a proveïdors algerians que confeccionaran diferents lots amb què una família del camp de refugiats podrà subsistir durant almenys tres setmanes.

L’objectiu, segons expliquen des de l’entitat, és ajudar cent famílies durant els tres propers mesos, els més durs de la crisi sanitària.

Actualment més de 200.000 persones viuen en aquests camps de refugiats, una població que subsisteix exclusivament d’ajuda humanitària. Des del web que rep els donatius, és possible seguir el projecte i veure imatges de les entregues que es van fent.

tracking