SEGRE

La Paeria, CaixaBank i Fundació “la Caixa” col·laboraran per dotar 350 infants i adolescents de material escolar i informàtic

Impulsen el projecte “Ciberaula mòbil en temps de Covid-19”

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el director d'Institucions a Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià, signen l'acord de col·laboració.

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el director d'Institucions a Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià, signen l'acord de col·laboració.Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han materialitzat un conveni de col·laboració per dotar 350 infants i adolescents, i les seves famílies, de material escolar i informàtic. Es farà a través del projecte “Ciberaula mòbil en temps de Covid-19”, que s’estructura en dos accions claus: la detecció de necessitats i la facilitació de recursos tant econòmics com materials.

L’objectiu és minimitzar el risc de desigualtat social en famílies de la ciutat amb menys recursos. CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, aportarà 29.000 euros al projecte, que desenvoluparà l’àrea social de la Paeria. Amb aquesta partida es volen adquirir ordinadors portàtils, eines de connectivitat i altre material escolar, perquè es puguin realitzar tasques acadèmiques, tutories i trobades de mares i pares.

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el director d’Institucions a Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià, han presentat l’acord al Saló del Retaule, amb la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, i el director d’Institucions a Lleida de CaixaBank, Geremi Camí.

tracking