SEGRE

CULTURA

Daddy Yankee presenta "Problema", el seu nou senzill i vídeo musical

Amb el que pretén "reviure" el ritme cadenciós del reggaeton

Daddy Yankee presenta

Daddy Yankee presenta "Problema", el seu nou senzill i vídeo musicalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reguetoner porto-riqueny Daddy Yankee, considerat el "màxim líder" del gènere urbà, va llançar aquest divendres el seu nou senzill i vídeo musical, "Problema", amb què pretén "reviure" el ritme cadenciós del reggaeton.

Compost per Daddy Yankee, Raphy Pina, Dímelo Flow, Slow Mike, Justin Quiles, IZZACK i BK, "Problema" és "un tema impulsat per un ritme infrangible, inclou versos ardents i un enganxós cor per cantar a tot pulmó", segons van explicar els representants de l’artista en un comunicat de premsa.

"Una vegada més, Yankee li entrega al públic una bomba musical que s’entreveu sigui el seu pròxim 'hit’(èxit) mundial", van ressaltar.

Llançat a través de Universal Music Group/El Cartel/Republic Records, el tema va ser produït per Dímelo Flow, Slow Mike i BK.

Per la seua part, el vídeo musical, dirigit per Marlon Peña i filmat a Miami (EE .UU.), "continua amb una tradició d’impressionants visuals" per a Daddy Yankee, que inclouen una orquestra musical, moviments de ball inigualables, alta moda salvatge i una acció que no s’atura.

Peña també va dirigir els vídeos musicals de Daddy Yankee "De Vuelta Pa' La Vuelta"  al costat de Marc Anthony, "Que Tire Pa Lante", "Con Calma", entre d’altres.

"De Vuelta Pa' la Vuelta", compost per Daddy Yankee, Marc Anthony i Edgar Barrera, ha romàs per 8 setmanes seguides en la primera posició de la llista Tropical Airplay de Billboard.

El tema, igualment, es va col·locar al primer lloc en la llista Latin Airplay i va debutar a la cinquena casella de la llista Hot Latin Songs de Billboard.

En el senzill, que ja compta amb més de 100 milions de reproduccions acumulades, Daddy Yankee i Marc Anthony fusionen la salsa amb el gènere urbà.

La producció del tema va estar a càrrec del pianista i productor porto-riqueny Sergio George.

Pel seu gran suport, el tema va ser interpretat en viu la setmana passada en els Premios Lo Nuestro.

Previ a aquesta cançó, Daddy Yankee havia llançat "Corona", en el qual plasma tot el que està passant al món amb relació a la covid-19.

tracking