SEGRE

Un restaurant de Lleida s'emporta una ressenya sorprenent a Tripadvisor

Un restaurant de Lleida s'emporta la ressenya més cruel que es recorda a Tripadvisor

Un restaurant de Lleida s'emporta la ressenya més cruel que es recorda a Tripadvisor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comentaris que els clients deixen a TripAdvisor, companyia líder del boca a boca digital, són una guia molt útil a l’hora de triar hotel o restaurant. Més de 7 milions de ressenyes d’allotjaments i restaurants l'han convertit en la plataforma turística líder al món. En funció de les experiències dels usuaris, TripAdvisor elabora rànquings dels millors establiments, de manera que una sèrie de crítiques negatives poden enfonsar la reputació d’un establiment.

Les crítiques negatives solen referir-se a la mala qualitat del menjar o el servei, el temps d’espera, la comoditat i la neteja o els preus massa elevats i són influents fins al punt que moltes vegades els establiments n'han pres nota per modificar la política de preus o canviar menús i serveis.

Però una de les crítiques més demolidores que s’han pogut llegir últimament en aquest web és la d'un usuari de TripAdvisor sobre plats de diversos restaurants, entre ells un de Lleida, en què compara un plat de pasta amb el dia en què va perdre el seu avi i el seu millor amic.

"Quan tenia 13 anys, vaig haver de suportar la pèrdua d’un amic i el meu avi el mateix dia. Creia que havia estat el més dur en la meua vida. Fins que em vaig intentar menjar la seva pasta al pecorino". Una opinió cruel a la que el restaurant no ha tardat a respondre, com intenta fer-ho a tots els clients que deixen un comentari, sigui positiu o negatiu.

Els responsables del Presseguer han respost així a la peculiar ressenya: "Hola Manolito. Sentim les teues pèrdues i esperem que estiguis bé. Ens sembla de totes maneres de molt mal gust que comparis la teua experiència amb situacions personals tan intimes i dures com les que comentes. Ens avalen la passió per la nostra feina i, sobretot, les bones crítiques que rebem diàriament. Resulta almenys curiós que justament els spaguettis bianco-nero siguin un dels plats més estimats i demanats pels nostres clients. Rep una salutació cordial i ànim".

El restaurant Presseguer, situat a l’avinguda de Balmes de Lleida, té en aquest moment 94 ressenyes al seu perfil a Tripadvisor, de les quals 36 són excel·lents, 18 de molt bones, 14 el situan en un nivell mitjà, 14 que el qualifiquen de "pobre" i 12 de "terrible". Però la crítica que més ha cridat l’atenció per la seua contundència és la d’aquest usuari, @manolintt, que sembla que s'ha creat el seu compte per deixar aquesta única opinió que s’ha fet viral a les xarxes socials. Efectivament, la ressenya s’ha repetit a diversos establiments, amb l’únic canvi del plat que no ha agradat al comensal. L’opinió s’ha fet viral tal com demostra el tuit que ha compartit @soycamarero i en el qual es veu com exactament el mateix missatge que parla de la pasta del restaurant de Lleida es fa servir per parlar d’unes milaneses en un altre local. En aquest sentit, els responsables del restaurant Presseguer també han defensat que la crítica prové d'un compte 'troll' amb comentaris similars a d'altres establiments.

tracking