SEGRE

Dur revés per a Rocío Carrasco: el seu fill declara contra ella

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pitjors previsions de Rocío Carrasco s'han confirmat. Dimecres, a l'episodi setmanal de la seva sèrie documental, explicava que el seu exmarit havia posat el fill entre l'espasa i la paret a través de maniobres de manipulació i que a més havia aconseguit que David pogués declarar a distància des de Màlaga per evitar la trobada amb la seua mare. Antonio David Flores denunciava a la seva exdona per no pagar la pensió del seu fill. L’ex guàrdia civil l'acusa de no haver abonat des de fa 3 anys els 200 euros mensuals als que està obligada. Carrasco va presentar un recurs, que ha estat desestimat i ara s'enfronta a un any i mig de presó i al pagament d'una multa.

La declaració s'ha fet en videoconferència des dels jutjats de Màlaga, on resideix David Flores, mentre que la vista tenia lloc a Alcobendas, Madrid. Rocío no ha acudit a la seu judicial i ha preferit deixar-ho tot en mans del seu advocat.

El contingut de la declaració, de dues hores, no s'ha fet públic, però l'advocat dels Flores ha afirmat que David ha dit ben clar en presencia judicial que vol reclamar, per la qual cosa el procediment seguirà el seu curs. "Quan algú diu la veritat se’l veu tranquil i és el que ha declarat", ha afirmat l'advocat, que també sosté que Rocío ha mostrat apatia, desídia, negligència i abúlia pel que fa a les seves obligacions com a mare, tant afectives com econòmiques.

tracking