SEGRE

CONCURS GASTRONOMIATAPA GUANYADORATAPA SUBCAMPIONATAPA DEL PÚBLIC

La millor tapa, al Brasa d'Or de Lleida

L'Altar aconsegueix el segon premi al certamen que organitzen Hostaleria i San Miguel || Les 10 millors propostes podran degustar-se aquest cap de setmana a la fira Cervisia

Els guanyadors de la Ruta de la Tapa, ahir a les instal·lacions de la Federació d’hostaleria de Lleida.

Els guanyadors de la Ruta de la Tapa, ahir a les instal·lacions de la Federació d’hostaleria de Lleida.ÀLEX LÓPEZ/RAMON GABRIEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El restaurant Brasa d’Or de Lleida ha estat el guanyador del premi del jurat a la millor tapa de la VI edició de la Ruta de la Tapa, organitzada per la Federació d’Hostaleria de Lleida i San Miguel. La tapa guanyadora, que ha aconseguit un xec per valor de 1.000 euros, ha estat Chipipork. El cuiner guanyador, Oscar Ruiz, va explicar que “aquest any la ruta de la tapa ha estat brutal, ha funcionat molt bé.

Només per això ja estàvem contents, però a més repetim títol per tercera vegada, així que estem encara més satisfets per l’esforç que li hem dedicat”. El segon premi, dotat amb 500 euros, va ser per al bar de tapes L’Altar i la seua tapa Altartún. “Volíem barrejar una mica la cuina andalusa i lleidatana i, vist l’èxit que ha tingut, creiem que ha quedat molt bé”, van explicar a SEGRE José Manuel Molina i Fernando Guerrero, responsables del local.

El tercer premi entregat ahir, per valor de 500 euros, va ser per a l’establiment Glass Go per aconseguir el nombre més elevat de vots dels clients a través de l’aplicació de la Ruta de la Tapa de Lleida després de vendre més de 1.000 croquetes d’ànec i foie durant tot el mes. “Vam obrir el local en plena pandèmia i sens dubte que el resultat d’aquest concurs ens ha beneficiat molt. Hem venut moltíssim i ens ha servit també per donar a conèixer tant aquest establiment com un de nou que obrirem just al costat”, va explicar a aquest diari la responsable del Glass Go, Sara Hermelo. Aquestes tapes guanyadores, i set més d’elegides pel jurat, es podran degustar des d’avui i fins diumenge a la fira CervisiaLleida 2022.

tracking