SEGRE

Detingut a Sevilla un home que captava nenes a TikTok simulant ser una altra menor perquè li enviessin fotos sexuals

Els agents condueixen l'arrestat a la Comissaria de la Policia.

Els agents condueixen l'arrestat a la Comissaria de la Policia.Policía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional ha detingut un home que captava a nenes d’entre 10 i 15 anys en xarxes socials, simulant ser una altra menor, per aconseguir que li enviessin fotos i vídeos de contingut sexual, amb els quals després els feia xantatge perquè l’enviessin més, ha informat una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid. La investigació es va iniciar fa gairebé dos anys quan una menor d’11 anys en companyia del seu pare va denunciar davant de la comissaria de la Policia Nacional de Parla que una persona desconeguda es va posar en contacte amb ella a través d’una xarxa social per posteriorment sol·licitar-li fotografies de caràcter íntim.

Com a resultat de les indagacions els agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Madrid van aconseguir identificar, localitzar i detenir el mes d’abril de l’any passat el presumpte autor en Morón de la Frontera (Sevilla).

Els agents van dur a terme una entrada i registre al seu domicili on se li va intervenir un dispositiu mòbil que va donar informació de summa importància per als investigadors. Després de l’anàlisi del terminal van esbrinar que existien nombroses converses amb altres menors en les quals aquest individu sol·licitava i obtenia imatges, mitjançant el mateix 'modus operandi' que la denúncia inicial. Van aconseguir localitzar 11 víctimes més de tot Espanya, totes elles menors d’edat.

ELS ENVIAVA FOTOS D’ALTRES VÍCTIMES PER OFERIR MÉS CREDIBILITAT

Els agents van poder constatar que l’home contactava amb innombrables menors per TikTok, que és actualment la xarxa social de moda entre els menors, fent-se passar per una altra nena a fi d’entaular una amistat i guanyar-se la seua confiança, per posteriorment sol·licitar per la xarxa de missatgeria Hangouts imatges d’índole sexual a canvi d’augmentar significativament el seu nombre de seguidors en xarxes socials. Fins i tot els enviava fotografies d’altres víctimes fent-los creure que era ell per guanyar-se la seua confiança. Quan aconseguia el seu objectiu, aquest individu els insistia de nou per aconseguir imatges més explícites, amenaçant-les de difondre-les si es negaven. Finalment, el passat 25 d’abril la Policia va aconseguir novament la seua localització i detenció en Morón de la Frontera (Sevilla). Es tracta d’un espanyol de 25 anys, amb antecedents per prostitució i corrupció de menors. 

Li imputen en total dotze fets, passant a disposició de l’autoritat judicial com a presumpte responsable de dos delictes d’agressió sexual sobre menor de 16 anys, nou d’abús sexual, onze de producció de pornografia de menors i tres d’amenaces. Li imputen agressió sexual per la intimidació mostrada en dos casos i abús pel mateix, però de fets comesos abans del canvi del Codi Penal. No es va produir cap trobada física entre delinqüent i víctimes.

tracking