SEGRE

Un cap tanca per vacances una setmana i convida els seus treballadors a un resort de luxe amb tot pagat

Khairul Aming és un empresari de Malàisia que ha decidit tenir aquesta iniciativa amb els seus 60 treballadors  

Imagen de archivo de una playa de Malasia.

Un jefe cierra por vacaciones una semana e invita a sus trabajadores a un resort de lujo con todo pagadoUnsplash

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Khairul Aming, un empresari de Malàisia, ha decidit recompensar els 60 treballadors de la seua factoria, que fabrica salses de xili aprofitant el bon moment que viu la seua empresa.

"Tot el personal és feliç", ha destacat Aming, en una publicació des d’Instagram en la qual deixava clara l’alegria dels empleats davant de la seua generositat.

El regal ha consistit en unes vacances de 5 dies per a tots els empleats (la fàbrica ha tancat aquests dies) on han pogut disfrutar de totes les despeses pagades en un resort de luxe de l’arxipèlag de Langkawi, un enclavament turístic del nord-oest de Malàisia. Allà s’han allotjat en un hotel de 5 estrelles amb habitacions amb vistes al mar i àpats inclosos, fins i tot un sopar de gala.

A més de les despeses de l’hotel, els treballadors també van tenir pagades les despeses de l’avió. Per si fos poc, la plantilla va gaudir d’un viatge en un catamarà privat amb jacuzzi inclòs, per passar el dia en una platja paradisíaca i anar a veure la posta de sol, motos aquàtiques, visites a coves o a un aquari, snorkel o fins i tot xecs regal per poder anar de compres.

No és el primer gest d’aquest tipus que Aming té amb els seus empleats. L’octubre passat també els va convidar a un resort i el dia del treballador també va tancar les fàbriques i va convidar el personal a anar de compres i a menjar amb xecs regal.

tracking