SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Inici del trasllat d'usuaris del CAP de Balàfia a l'Onze de Setembre

Comencen a rebre cartes de Salut que els comuniquen el canvi, però poden optar per quedar-se al mateix || Ara per ara acull els que anaven al CAP Santa Maria

El CAP Onze de Setembre es va estrenar el setembre de l’any 2016.

El CAP Onze de Setembre es va estrenar el setembre de l’any 2016.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Usuaris del CAP de Balàfia-Pardinyes-Secà de Sant Pere han començat a rebre cartes de Salut en les qual els comunica el seu trasllat al CAP Onze de Setembre, estrenat el setembre de l’any passat amb dotze mil pacients assignats fins a aquell moment al de Santa Maria, que va quedar fora de servei. Salut preveu traslladar de manera progressiva a l’entorn de quatre mil usuaris de l’ambulatori de Balàfia i han començat a rebre la notificació els veïns que resideixen a les zones clarament pròximes a l’Onze de Setembre, com els de plaça Europa i Príncep de Viana, per exemple.

Fonts del departament van indicar que el trasllat al nou centre sanitari es farà de forma “esglaonada” i van destacar que les instal·lacions del nou CAP són molt més àmplies que les del de Balàfia, que és el centre d’atenció primària més saturat de Lleida. No obstant, van remarcar que el canvi no és obligatori, de manera que els veïns poden optar per continuar al mateix ambulatori, si així ho prefereixen.

El CAP Onze de Setembre també té previst acollir més de 1.500 usuaris de l’Eixample, encara que aquest últim assumirà després veïns de l’entorn d’Onofre Cerveró, que ara tenen assignat el CAP de Rambla Ferran. Salut compta amb haver completat el procés de canvi durant aquest any.

Així mateix, a l’Onze de Setembre s’hi ha ubicat el nou centre de neurorehabilitació integral Miquel Martí i Pol de la Federació d’Esclerosi Múltiple de Lleida.

Les Claus Un any. Salut preveu traslladar al CAP Onze de Setembre uns quatre mil usuaris actuals del Balàfia-Pardinyes-Secà de Sant Pere i més de 1.500 de l’Eixample. El procés de canvi serà escalonat i espera poder completar-lo durant aquest any. Llibertat d’elecció. Malgrat la redistribució programada, el trasllat no serà forçós perquè des del 2003 hi ha lliure elecció de metge de capçalera i infermera. No obstant, si es necessita atenció domiciliària, es desplaçarà un facultatiu de l’àrea geogràfica corresponent.

tracking